Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio

Tanri Benim Babamdir --  Eugenia Ravasio hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > YHVH Tanrı Rab Allah Üçlü Birlik : Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio konusu 401 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj esra86 tarafından gönderildi. Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio Göklerdeki Göksel Babam, Senin, Babam olduğunu ve benimde senin çocuğun olduğumu bilmek, beni rahatlatıyor ve bana şifalar veriyor. Özelliklede, Ruhum karardığında ve sırtımdaki yük ağırlaştığında, sana her seferinde ''Baba, senin bana olan sevgine inanıyorum'' demenin, benim için ne kadar gerekli olduğunu hissediyorum. Evet, inanıyorum: Hayatımın her anında, bana Babalık yaptığına ve benimde, Senin çocuğun olduğuma inanıyorum ve beni sonsuz bir sevgiyle sevdiğine inanıyorum. Beni gece ve gündüz koruduğuna, Senin iznin olmadan, saçımdan bir kılın bile düşmeyeceğine inanıyorum. Evet inanıyorum, Sen herşeyi bilen Tanrısın ve benim için en iyi olanı benden daha iyi sen biliyorsun. Evet, inanıyorum: Sen her şeye gücü yeten Tanrı'sın ve bu sonsuz gücünle kötüyü bile iyiye çevirensin. Evet,... Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio konusu 401 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj esra86 tarafından gönderildi.

Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Tanri Benim Babamdir --  Eugenia Ravasio hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-11-09, 08:47
Tanri Benim Babamdir --  Eugenia Ravasio
nicoletta

Göklerdeki Göksel Babam, Senin, Babam olduğunu
ve benimde senin çocuğun olduğumu bilmek,
beni rahatlatıyor ve bana şifalar veriyor.
Özelliklede, Ruhum karardığında
ve sırtımdaki yük ağırlaştığında,
sana her seferinde ''Baba, senin bana olan sevgine inanıyorum''
demenin, benim için ne kadar gerekli olduğunu hissediyorum.
Evet, inanıyorum: Hayatımın her anında,
bana Babalık yaptığına ve benimde,
Senin çocuğun olduğuma inanıyorum
ve beni sonsuz bir sevgiyle sevdiğine inanıyorum.
Beni gece ve gündüz koruduğuna, Senin iznin olmadan,
saçımdan bir kılın bile düşmeyeceğine inanıyorum.
Evet inanıyorum, Sen herşeyi bilen Tanrısın
ve benim için en iyi olanı benden daha iyi sen biliyorsun.
Evet, inanıyorum: Sen her şeye gücü yeten Tanrı'sın
ve bu sonsuz gücünle kötüyü bile iyiye çevirensin.
Evet, inanıyorum: Sen hoş görülü Tanrı'sın, seni sevenlere
her şeyin en iyisini tedarik edersin.
Bazen Ellerin bizi dövse bile, Senin O Kutsal ellerini öpüyorum.
Evet inanıyorum: içimdeki inancı, ümidi
ve sevgiyi öylebir kuvvetlendir ki her anımda senin sevgin,
benim yol göstericim olsun.
Küçük bir çocuğun, kendisini annesinin kollarına güvenerek
bıraktığı gibi, kendimi senin kollarına bırakmamı, bana öğret.
Kutsal Baba, sen herşeyi bilensin, her şeyi görensin.
Sen, beni, benden daha iyi tanıyansın.
Benden hiç bir şeyi esirgemiyor ve beni seviyorsun.
Göksel Babam, bizlerin senden,
herşeyi dualarımızla rica etmemizi istediğin için,
Biricik Oğlun İsa ve Azize Meryem Ana ile birlikte,
senin sonsuz merhametine güvenerek,
sana geliyorum ve Senden . . . . . . . diliyorum.
Yüce Oğlun İsa'nın ve Meryem ana'nın
Kutsal Kalpleri ile birleşerek, bu ricamı sana getiriyorum.
Bütün dualarımı, fadakarlıklarımı,
acılarımı ve Sana karşı olan görevimdeki sadakatimi,
sana sunuyorum.
Kutsal Baba, bana Kutsal Ruh'un ışığını,
gücünü ve merhametini bağışla.
Kutsal Ruh'unu, içimde o kadar güçlendirki,
O'nu asla kaybetmiyeyim, O'nu hiç hüzünlendirmeyeyim
ve O'nun içimdeki sesi hiç kısılmasın.
Göksel Babam, bunu senden,
Oğlun İsa Mesih'in adı ile diliyorum.
Yüce İsa Mesih, Kutsal Tanrı'nın öz oğlu, bana kalbini aç,
benim kalbimide içine koy ve Meryem Ana'nın kalbi ile birlikte, Kutsal Baba'mıza götür ve benim için gerekli olan Lütfu temin et.
Kutsal Baba, bütün insanları kendine çağır.
Tüm Dünya, senin sonsuz merhametinden ve senin sonsuz hoşgörülü olduğunu konuşsun.
Benim iyi kalpli ve şefkatli Babam,
beni gözbebeğin gibi koru ve sana her zaman layık
olabilmem için yardımcı ol ve bana merhamet eyle.
Kutsal Baba, Sen Ruhumuzun sevgi dolu ümidisin.
Bütün insanlar, Seni kabul etsinler, Seni tanısınlar,
Seni onurlandırsınlar ve Seni sevsinler.
Kutsal Baba, Sen bütün dünya insanlarının üzerine Sevgini
ve Lütfunu dökensin. Bütün insanlar, Seni kabul etsinler,
Seni tanısınlar, Seni onurlandırsınlar ve Seni sevsinler.
Kutsal Baba, Sen bütün insanları serinleten ve tazeleyen bir çığsın. Bütün insanlar, Seni kabul etsinler, Seni tanısınlar,
Seni onurlandırsınlar ve Seni sevsinler.

Amin

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio

Tanri Benim Babamdir --  Eugenia Ravasio hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-11-09, 12:09
Sebastian

İsa Efendimiz'in adıyla Amin

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio

Tanri Benim Babamdir --  Eugenia Ravasio hristiyanlık incil isa tevrat zebur26-11-09, 21:56
esra86

Çok güzel...

Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Tanri Benim Babamdir -- Eugenia Ravasio konusuna benzer konular;

''TANRI BENİM BABAMDIR '' Göklerdeki Göksel Babam, Senin, Babam olduğunu ve benimde senin çocuğun olduğumu bilmek, beni rahatlatıyor ve bana şifalar veriyor. Özelliklede, Ruhum karardığında ve sırtımdaki yük ağırlaştığında, sana her seferinde ''Baba, senin bana olan sevgine inanıyorum'' demenin, benim için ne kadar gerekli olduğunu hissediyorum. Evet, inanıyorum: Hayatımın her anında, bana Babalık yaptığına ve benimde, Senin çocuğun olduğuma inanıyorum ve beni sonsuz bir sevgiyle sevdiğine inanıyorum. Beni gece ve gündüz koruduğuna, Senin iznin olmadan, saçımdan bir kılın bile düşmeyeceğine inanıyorum. Evet inanıyorum, Sen herşeyi bilen Tanrısın ve benim için en iyi olanı benden daha iyi sen biliyorsun. Evet, inanıyorum: Sen her şeye gücü yeten Tanrı'sın ve bu sonsuz gücünle kötüyü bile...

tanri sonsuz guc sahibi ise... merhaba yaratilis Bolum 2 de sunlar yazili: 1 Gok ver yer butun ogeleriyle tamamlandi. 2 Tanrı yapmakta olduğu işi yedinci gün bitirdi. O gün işi bırakıp dinlendi. 3 Yedinci günü kutsadı. Onu kutsal bir gün olarak ayırdı. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, yarattığı bütün işi bitirip dinlendi. sorup ogrenmek istedigim; "dinlemek" yaratilmis varliklar icin gecerli bir olay olmasi gerekmiyormu. aciklarsaniz sevenirim.....

TANRI BİZDEN NELER İSTİYOR? <TABLE style="BORDER-BOTTOM: #0099cc 2.25pt ridge; BORDER-LEFT: #0099cc 2.25pt ridge; WIDTH: 100%; BORDER-TOP: #0099cc 2.25pt ridge; BORDER-RIGHT: #0099cc 2.25pt ridge; mso-cellspacing: 1.5pt; mso-border-alt: three-d-emboss #0099CC 2.25pt; mso-padding-alt: .5pt .5pt .5pt .5pt" border=1 cellSpacing=3 cellPadding=0 width="100%"><TBODY><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #0099cc; BORDER-LEFT: #0099cc; PADDING-BOTTOM: 0.5pt; BACKGROUND-COLOR: transparent; PADDING-LEFT: 0.5pt; WIDTH: 100%; PADDING-RIGHT: 0.5pt; BORDER-TOP: #0099cc; BORDER-RIGHT: #0099cc; PADDING-TOP: 0.5pt" width="100%">TANRI BİZDEN NELER İSTİYOR? <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> </TD></TR></TBODY></TABLE> <o:p></o:p> <TABLE style="BORDER-BOTTOM: #0099cc 2.25pt ridge;...

TANRI PİŞMAN OLUR MU? PİŞMAN OLAN TANRI OLUR MU? Lütfen yalnız 'imanda güçlü olanlar' yanıt versin. Yaratılış, 6:1-9 ile 1.Samuel, 15: 10-11 ayetlerine göre (bu arada 1.Samuel, 15:29 ayetini de okumayı unutmayın) Eski Ahit Tanrısı veya E.A Yazıcılarının yarattıkları Tanrı pişman/nadim oluyor. Tanrı pişman/nadim olursa nasıl Tanrı olur. Bu özellik Bunu Tanrılıktan düşürmez mi. Öyle ki bu, her şeye gücü yeten, her şeyi yani aklı, fikri, düşünceyi yaratan Tanrı ise. Şahsen söz konusu ayetlerin tanrısal esin olduğuna inanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Burda çeviri veya anlatım hatası yokmudur? Selamette ve imanda güçlü kalın

Tanri gozunde tum gunahlar esit midir? Matta 5:21-28'de Isa, zina islemeyi kalbinizdeki arzularla ve insan oldurmeyi kalbinizdeki nefret ile ayni oldugunu soylemistir. Ancak bu degildir ki her gunah bir biririne esittir. Isa burda Ferisilere dusuncelerle bile gunah isleyebileceklerini aciklamaktadir. Isa'nin zamanindaki dini liderler eylem yapmadiklari surece istedikleri seyi dusunmenin gunah olmadigini ogretmekteydiler. Isa onlari Tanri'nin eylemlerini oldugu kadar dusuncelerini de yargilayacagini anlatmaya calisiyordu. Isa eylemlerimizin kalbimizden geldigini soylemisti ( Matta 12:34 ) Kisacasi Isa arzularin ve zina islemenin gunah oldugunu soyluyordu. Ama bu onlarin esit gunahlar oldugu anlamina gelmez. Bir kisiyi oldurmek ondan nefret etmekten ( Tanri gozunde ikisi de gunah olmasina ragmen ) cok daha kotudur. Gunahin...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih