Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur?

Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > YHVH Tanrı Rab Allah Üçlü Birlik : Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? konusu 1416 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj evangelion tarafından gönderildi. Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? http://www.hristiyanforum.com/forum/isa-uclu-birlik-f58/baba-ogul-ve-kutsal-ruh-kimdiri-adem-neden-t2949 http://www.hristiyanforum.com/forum/isa-uclu-birlik-f58/isanin-oncesizlikte-zamanin-baslangicindan-yaratilistan-once-var-olmasina-t2988 Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? konusu 1416 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj evangelion tarafından gönderildi.

Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? hristiyanlık incil isa tevrat zebur27-01-08, 15:17
Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur?
evangelion

http://www.hristiyanforum.com/forum/...em-neden-t2949

http://www.hristiyanforum.com/forum/...olmasina-t2988

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur?

Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Yahşuah (İsa) babasız doğduğu için mi YHVH'nin Oğlu'dur? Peki ya Adem, ya Havva? Herkes mi Tanrı'nın Oğlu'dur? konusuna benzer konular;

Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir? Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir?

Adem ve Havva ilk gönderildiğinde başka insanlar varmıydı İncil'de dunyaya ılk gelen insan Adem ve Havva, lakin dunyaya Adem ve Havva ilk gönderildiğinde başka insanlar varmıydı yanlarında

Adem ve havva mitolojiden mi alıntı? Bugün bi siteden okumuş olduğum yazılar beni inanılmaz derecede üzdü ve hayalkırıklığına uğrattı.İlk kadının yaratılmasıyla ilgili olan bu yazı mitolojiden alıntıydı ve kutsal kitapta ademle havva'nın cennetten kovulmasının benzeri bu mitolojik yazıda belirtiliyordu peki ama böyle birşey olabilirmi şu an gerçekten büyük bir üzüntü ve hayalkırıklığı içindeyim bunun gerçek olmadığını biri bana açıklayabilirmi? yoksa gerçekten adem ve havva bir masalmı:(?

Hayatım için Tanrı'nın iradesini nasıl öğrenebilirim? Kutsal Kitap Tanrı'nın iradesini tanımak hakkında neler öğretiyor? Belli bir durumda Tanrı'nın iradesini bilmek için iki ana şey vardır: (1) Dua ettiğin veya yapmaya planladığın işin Kutsal Kitab'ın yasak etmediği bir şey olduğundan emin olmak. (2) Dua ettiğin veya yapmak istediğin şey Tanrı'yı yücelteceğini ve senin manevi gelişmene yardım edeceğinden emin olmak. Bu iki husus yerinde ve Tanrı senin duana hala cevap vermediyse, bu Tanrı'nın iradesi olmadığı veya istediğin yerine gelmek için biraz daha bekmemenin gerektiğini anlamına gelmektedir. Tanrı ne onlara ne yapmaları, nerede işlemeleri, kiminle evlenmelerini açıklamasını v.s. insanların genel istemeleridir....

Baba, Oğul ve Kutsal Ruh kimdir? Adem neden Tanrı'nın Oğlu değil? İsa Mesih ve Üçlü Birlik konusunda kafamı kurcalayan bir soru var. Baba-Oğul-Kutsal Ruh dendiği zaman, ben herşeyden önce sadece Baba'nın olduğunu anlıyorum. Yani Oğul da, Kutsal Ruh da, Baba'nın iradesiyle olmuştur diye düşünüyorum. Herşeyi yoktan var eden biri varsa bu da Baba'dır diye yorumluyorum. İsa 2000 kusur sene önce dünyaya geldiyse, İsa'ya, ister oğul, ister peygamber, isterse de tanrı deyin, Baba olmasaydı, İsa da olmazdı, Kutsal Ruh da olmazdı diye bir mantık yürütüyorum. Bir de İsa, Baba'nın Oğluysa, Adem, niye değil şeklinde de düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerimi yorumlarsanız sevinirim.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih