Hıristiyanlıkta şaraptan başka alkollü içecekler yasak mıdır? - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Alkol : Hıristiyanlıkta şaraptan başka alkollü içecekler yasak mıdır? - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
EsmeRi

Hıristiyanlıkta şaraptan başka alkollü içecekler yasak mıdır?

Alkol zararlı olmuş olsaydı t temizlik için kullanmazdı.
aslında yasaklara uymamz gerekir elbeteki ama şunun altın çizmek istiyorum özellikle.,

faydalı ise tanrı hem faydalı kılıp hemde yasaklarmı?

insanlğa faydalı olanların yasak olması yalnış
bu bir eksidir.

tabiki şunu belirtmek lazım arkadaşımız şarhoş olursa yasak olduğunu ifade etmiş elbetteki buna bende katılıyorum.

ama mantıklı düşünmek gerekirse yasak diyenler.

ameliyat olurken doktor amcadan rica etsin bana alkol kullanma yasak diye.:)

yazdıklarıma aldanmayın benim fazla bilgim yok
sadece fikir beyanı.

hristiyanlık
abow

bu konuya hiç kendi yorumumu katmıcam.çünkü ben msulumanım dıye yalnış anlama olabılır şunuda belırteyımkı ben dığer muslumanlardan farklı yım her dınden iyilerin cennete kötülerınde cehenneme gideceğine ınananlardanım.cennet sadece bızım dınımıze aittır diyenlerden değilım . bu konu hakkıında çok araştırma yaptım.kızarsınız dıye her düşüncelerımı yazmıyorum.ikaz almak istemıyorum.ozamanda sızlerın yazdıklarını okumak bıle bana hoş ve hıstıyan kardeşlerımın ıçındede ınsanlık ıçın yapılan çalışmaları ıyı nıyetlerı görunce benı sıze yakın hıssettırıyor.şarap ve içki konusundaki yorumsuz sölıceklerım şu:uydudan bı hrıstıyan kanalı var ectv diye ordaki peder zekariya butsus u dinlemek camidekı ımamaı dınlemekten daha heyecanlı bılgı dolu ve surukleyıcıgelıyor .onun bır sözü şu.içki hrıstıyanlıkta haram.içilmemeli gerekir.ve kutsal kitapla acıkladı bu sözunü.

Yönetim Notu: Konu harici olarak, genel saygınızdan, duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz.

hristiyanlık
Pilatus

Yönetim Notu: Lütfen Forum Kuralları'nı okuyunuz.

hristiyanlık
köknar

Yönetim Notu: Her sorunuz için SORU PANOSU'nda AYRI AYRI olarak konu açınız.

hristiyanlık
zaven23

Yönetim Notu: Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hıristiyanlıkta şaraptan başka alkollü içecekler yasak mıdır? konusuna benzer konular;

Twitter yasak Facebook serbest Twitter yasak Facebook serbest http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/twitter-yasak-facebook-serbest.jpg Twitter yasak Facebook serbest Portsmouth Manastırı’ndaki Benedikten keşişleri yaşlanıyor (beşi seksenli yaşlarında, en genci ellisine merdiven dayamış) ve sayıları 12′ye düşmüş durumda. En kalabalık oldukları 1969 yılında bu sayı 24′tü. Bu yüzden, asırlardır dış etkilerden uzakta yaşayan keşişler, videoların, bir blogun, hatta arka plan müziği olarak Gregoryen bir dini şarkının bulunduğu özenle hazırlanmış bir reklam kampanyası eşliğinde internete el attı. 2007′den beri manastırın başında olan Başkeşiş Caedmon Holmes, “Genç kuşakların bilgi arama ve iletişim kurma şekli buysa, o zaman...

Sizce Türkiye'de idam cezası olmalı mıdır, olmamalı mıdır? Sizce Türkiye'de idam cezası olmalı mıdır, olmamalı mıdır? NOT: Bu konunun altına lütfen mesaj yazmayınız, yazılan mesajlar silinecektir, ilgili tartışmalar http://www.hristiyanforum.com/forum/serbest-f243/idami-biz-de-t327367.html adresinden yapılacaktır.

hıristiyanlıkta namaz diye bir ibadet var mıdır? namaz kılınıyorsa kime yapılır? hıristiyanlıkta namaz diye bir ibadet var mıdır?namaz kılınıyorsa kime yapılır? ve hangi aralıklarla yapılır ? hiçbir bilgim tok cevaplarsanız sevinirim

Hıristiyanlıkta Şehitlik Anlayışı Nasıldır? Şehitler büyük bir sevap mı kazanmış oluyor?

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Alkol : 5- Hıristiyanlıkta şaraptan başka alkollü içecekler yasak mıdır? - Sayfa 5

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler