anglikan ,ögrenmek.

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Anglikanlık : anglikan ,ögrenmek.

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
peterbekir

anglikan ,ögrenmek.

Ben bu konudaki bilgimi geliştirmek için araştırma yapıyorum .Çok zor günlerden sonra nihayet biraz öğreniyorum.kimseyi rahatsız etmeden böyle bir imkanı bulma konusunda ,böyle bir fırsatı bana yardım eden tanrı'ya sonrada tanrı'nın lütfu aracılığı ile kutsal ruhun yönlendirmesi ile yardım eden herkese bu konuda esenlik diliyorum ve teşekkür ediyorum.tanrı'ya yücelik olsunki çok büyük bir savaş veriyorum .düşmanlarım olan kötülerin verdiği bana ,aileme olan zararları nefretle değil bagışlama ile yenmek ,kutsal ruhun gücü ile ve sevginin gücü sayesinde imanla rab'be sıgınarak ve kötülükten uzak durarak başarabilmek .Tanrı'ya şükür onun gücü sayesinde oldu.Tam 12 yıl tanrıya güveniyorum .Şunu söylemek istiyorum ,lütfen iman edip zor durumda olan kardeşlere nasıl yardımcı olabiliriz.çünkü türkiye şu an kötülüğün elinde.insanlar perişan anayasa tehlikede laiklik,şeriat la tehdit altında ailemin açtığı davaya bakan hakim karar veremedi mahkeme maalesef ben HIRİSTİYAN olmak için kimliğimi değiştirdim diye tehdit almaya başlamıştım.Telefonla tehdit ediyorlardı adam lar yakalandı mahkeme oldu fakat hakim ,yalnız avukatı olmayan,hıristiyanlara bir şey yapamıyor .anayasa da ki kanun sadece kağıt ta kalıyor .ÇOCUKLARIMI ,ÖLDÜRMEYE ,ÇALIŞTILAR TANRI'YA ŞÜKÜR BİR ŞEY OLMADI .Evimi sattım.başka yerde ,oturuyorum.yinede bu konuda hiç yorum yapmak istemiyorum. kanunu tanrı'nın adaletine bırakıyorum. avrupa İnsan hakları Mahkemesine göndrilmesini Mahkemeden istedim ,bana savcılıktan sana bir kağıt gelecek dedi ve öyle kaldı.şimdi anglikan kilisede tanrıya dua ediyorum.ve anglikanlık için arştırma yapıyorum.tam 8 seneye yakın buradayım.saygılar,sevgil er ,tanrı'nın lütfu ve esenliği üzerinize olsun,rab sizinle olsun.

anglikan ,ögrenmek.

hristiyanlık
Anglikanmoderator

anglikan ,ögrenmek.

Rab sizinle olsun ve her zaman sizi korusun.

anglikan ,ögrenmek.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

anglikan ,ögrenmek. konusuna benzer konular;

Anglikan-Büyük Litani Büyük Litani<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Ya Baba Tanrı,Göğün ve Yerin Yaratıcısı,<o:p></o:p> Bize merhamet et.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Ya Oğul Tanrı,Dünyanın Kurtarıcısı,<o:p></o:p> Bize merhamet et.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Ya Kutsal Ruh Tanrı,İmanlının Kutsayıcısı,<o:p></o:p> Bize merhamet et.<o:p></o:p>

Anglikan Kilisesi ve Tesbih Herkese iyi gunler. sayin modertorume bir sorum olacakti? Anglikan Kilisesi, anglikanlarin katolik ve ortodoks tesbihlerini kullanmaya izni var midir? Anglikan Kilisesine gore tesbih nasil kullanilir? belli kalipsal dualar var midir? SAYGILARIMLA ESENLIKLER

Bir Anglikan Katekizm Anglikan Kilisesi'nde kullanılan birçok katekizm vardır. Katekizm normalde bir soru cevap şeklinde imanın temel bilgilerini verir. Onlardan bir tanesini burada gösteriyorum. Anglikanlar her konuda aynı düşüncede olmadığı içn bu katekizm de herkesi tatmin etmeyecektir, ancak çoğunu tatmin eden bir katekizm olduğuna inanıyorum. On buyruğun açıklayan kısımı Çıkış 20'de yazıldığında daha fazlasını getirmediği kanıtında olduğum için çevirmedim. Ondan başka her kısım buradadır. <link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CZinkoo%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="themeData" href="file:///C:%5CUsers%5CZinkoo%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link...

Protestan-Anglikan Kiliseler Merhaba sayin moderatorum su ana dek genelde sizden bagimsiz anglikan ve anglo katoliklerin ogretisini aldim lakin Protestan anglikanlar hakkinda pek bilgim yoktur bu konuyla ilgili bazi sorularim olacaktir cevaplarsaniz sevinirim. 1- Protestan anglikanlara gore anglikanlik ; lutheryen, baptist, presbyterian v.b gibi bir protestan mezhebi midir eger oyleyse itikadi imanlari nelerdir? 2- episkopal anglikanlardan farklari nelerdir? 3- dini yorumlamada kimi esas alirlar ( j.calvin, luther gibi...) saygilarimla...

Anglikan/Episkopal Websiteleri http://www.cofe.anglican.org/links/cofelogo.gif İngiltere Kilisesi resmi sitesi http://www.cofe.anglican.org/ http://www.anglicancommunion.org/images/banners/dkb4_banner.jpg Uluslararası Anglikan Komünü resmi websitesi http://www.anglicancommunion.org/

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Anglikanlık : anglikan ,ögrenmek.

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler