HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra Anglikanizm hakkında çeşitli bilgiyi vermeye çalışırım. Ancak, bunun için biraz zaman tanımanızı isterim. Bu arada sizin Anglikanizm hakkında bilginizi aktarırsanız sevinirim. Sorularınız varsa ona da cevaplaya hazırım.
Evet, Evanjelique kardeş, bir ara Oxford Hareketini işlemeyi planlıyorum. Ancak, siz isterseniz, benden önce de yazabilirsiniz.
Anglikanizm nedir?
Evanjelique Anglikanizm nedir?
Sevgili Anglikanmoderatör,
Ben şu anda başka bir konuda tercüme çalışması yapmaktayım,o işim biter bitmez bu konuda paylaşımda bulunacağım kardeşim..
Oxford Hareketi,Tractarianism ve diğer akımlar..
Siz de beni tekzip edip düzeltirsiniz veya gerekli yerlerde uygun eklemeleri yaparsınız,malesef türkçe çok materyal bulmak mümkün olmadığından bu konularda ancak kendim tercüme ederek bazı şeyleri ekleyebiliyorum...
Sevgi ve esenlikle
Anglikanizm nedir?
lord_rey21 Anglikanizm nedir?
Gercekten cok faydalı bilgiler emeğinize sağlık,
RAB'İN SEVGİSİYLE....
Anglikanizm nedir?
Lamb of GOD Anglikanizm nedir?
Rab seni bereketlesin Anglikanmoderator.Teşekkü rler yazıların için.
Anglikanizm nedir?
Anglikanmoderator Anglikanizm nedir?
lord rey21, Lamb of GOD, ikinizi de Rab bereketlesin.
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler