-ANKET- Kilisenizdeki pastörler ve kilise üslubu

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : -ANKET- Kilisenizdeki pastörler ve kilise üslubu

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Evanjelique

1)Mensubu olduğunuz veya ibadet ettiğiniz kilisede,pastör/rahip ayin yönetirken ve Kutsal Komünyon sofrasını sunarken özel bir cüppe giyiyor mu,takım elbise mi giyiyor,yoksa gündelik kıyafetleri ile mi oluyor?

2)Kilisenizdeki pastör sizinle ve ailenizle özel olarak ilgileniyor mu?Size karşı olan tavırları sevecen mi?Siz pastörün size karşı olan tavırlarından tatminkar mısınız?Değilseniz;sebepl eri nelerdir? (Kilise ve isim vermeyiniz)

3)Pastörünüzün genel olarak niteliklerinin Kutsal Kitap öğretileriyle ve kilise adabıyla uyumlu olduğunu düşünüyor musunuz?

4)Pastörünüzde olmasını aradığınız diğer nitelikler nelerdir?

(Not:Bu anket hiçbir kiliseyi,öğretiyi ve şahsı hedef almamaktadır,bu anketteki soruları sormaktaki amaç demokratik bir inanç olan Hristiyanlıkta imanlıların birebir görüşlerini öğrenmek ve eğer değiştirilebilecek şeyler varsa bunlar üzerinde görüş alışverişinde bulunmaktır.)

hristiyanlık
thomas

Meshepsiz Mesih İnanlısı olmakla birlikte Meshepsiz olduğumu bilen Protestan kilisesi üyesiyim ve devam ediyorum, yalnız çobanın değil kilisedeki hiç kimsenin kıyafetine vb... dikkat etmiyorum, Kutsal Kitabında belirttiği gibi; sadece Rabbimiz İsa Mesih e tapınmaya gidiyor ve sadece O nu görüyorum.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

-ANKET- Kilisenizdeki pastörler ve kilise üslubu konusuna benzer konular;

Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir? Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir?

Kilise Sevgili kardeşlerim aslında sizi rahatsız etmek istemezdim ama yaklaşık iki yıldır imanlı'yım.Henüz kiliseye gidebilme şansım olmadı yaşımdan ötürü.Sizden benim için dua etmenizi istiyorum.Siz kardeşlerimle herhangi bir kilisenin sıralarında oturmak,vaaz dinlemek istiyorum.Şimdiden teşekkürler.. :(

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? Dini Eğitim ile kast edilen şey: bilgi bazında, karakter gelişimi bazında ve ruhsal iç huzur gelişimi bazında olan tüm eğitimleri ifade etmektedir. Sadece yazılı materyal eğitimi DEĞİLDİR.

Noel'i kutladınız mı? (Protestanlar için anket) Noel'i kutladınız mı? (Protestanlar için anket)

Hristiyan Üslubu Sizlere esenlik olsun;<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> Sevgili kardeşlerim, gerek forumdaki yazılanlardan gerekse gündelik ilişkilerimizden kaynaklı bu yazıyı yazdım. Duam odur ki Kutsal Ruh yönlendiricim olsun. <o:p></o:p> Tanrı’yı yüceltmek ve başkalarını bina etmekten bahsederken algımızda oluşan nedir acaba? Bir Hristiyanın dikkat etmesi gereken bir üslup var mıdır?<o:p></o:p> İnsanın ağzından çıkanlar ve hitabet tarzı karşımızdakine kişiliğimizi yansıtır. Telaffuz ettiğimiz her kelime bizim düşüncelerimizi ve yaşama bakışımızı karşıdakine aktarır. Yapmamız gereken elbette, her durumda, her konuyu ve hareket tarzımızı nasıl belirlemeliyiz diye başvurduğumuz Tanrı sözüne...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : -ANKET- Kilisenizdeki pastörler ve kilise üslubu

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler