bedii
Bir inanca inananların sayısı, o inancın doğruluğunun ispatı mıdır?
|
|
şilo.yire
|
|
Bir inanca inananların sayısının çok olması o inancın doğru olması anlamına gelmez. Yuhanna 4:24
|
Öyle olsaydı, Dünya nufusunun yarısından fazlasını oluşturan çin ve hinduların inancı en doğru inanç olurdu
fevzi_90
Luk.18: 8 Size şunu söyleyeyim, onların hakkını tez alacaktır. Ama İnsanoğlu geldiği zaman acaba yeryüzünde iman bulacak mı?"
istavroz55
benim ölçütüm tanrı sözü incildir bir dinin çokluğu o dinin doğru olduğunu göstermez.incilden birkaç satır okudun mu görürsünkü içine bir ferahlık iner işte o zaman anlarsın ki sen doğru yolda ilerliyorsun.
şilo.yire
Kardeşim fevzi_90 umarım soruna yeterli yanıt olur sevgilerimle MATTA 24 BÖLÜM 30-31 ayetleri
30 «O zaman İnsanoğlu'nun belirtisi gökte görünecek. Yeryüzündeki bütün halklar ağlayıp dövünecek, İnsanoğlu'nun gökteki bulutlar üzerinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler.
31 Kendisi, güçlü bir borazan sesiyle meleklerini gönderecek ve onlar, O'nun seçtiklerini, göklerin bir ucundan öbür ucuna kadar dört yelden alıp bir araya toplayacaklar. LUKA BÖLÜM 18 ayetler 15Bazıları bebekleri bile İsa'ya getiriyor, onlara dokunmasını istiyorlardı. Bunu gören öğrenciler onları azarladılar. 16Ama İsa çocukları yanına çağırarak, «Bırakın, çocuklar bana gelsin, onlara engel olmayın!» dedi. «Çünkü Tanrı'nın Egemenliği böylelerinindir. 17Size doğrusunu söyleyeyim, Tanrı'nın Egemenliğini bir çocuk gibi kabul etmeyen, bu egemenliğe asla giremez. YUHANNA 14:1-4 VAHİY 21:1-4
fevzi_90
|
|
şilo.yire
|
Kardeşim fevzi_90 umarım soruna yeterli yanıt olur sevgilerimle MATTA 24 BÖLÜM 30-31 ayetleri
30 «O zaman İnsanoğlu'nun belirtisi gökte görünecek. Yeryüzündeki bütün halklar ağlayıp dövünecek, İnsanoğlu'nun gökteki bulutlar üzerinde büyük güç ve görkemle geldiğini görecekler.
31 Kendisi, güçlü bir borazan sesiyle meleklerini gönderecek ve onlar, O'nun seçtiklerini, göklerin bir ucundan öbür ucuna kadar dört yelden alıp bir araya toplayacaklar. LUKA BÖLÜM 18 ayetler 15Bazıları bebekleri bile İsa'ya getiriyor, onlara dokunmasını istiyorlardı. Bunu gören öğrenciler onları azarladılar. 16Ama İsa çocukları yanına çağırarak, «Bırakın, çocuklar bana gelsin, onlara engel olmayın!» dedi. «Çünkü Tanrı'nın Egemenliği böylelerinindir. 17Size doğrusunu söyleyeyim, Tanrı'nın Egemenliğini bir çocuk gibi kabul etmeyen, bu egemenliğe asla giremez. YUHANNA 14:1-4 VAHİY 21:1-4
|
Selam, benim bu başlık altında sorum olmadı.?
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler