evangelion
Dinlerarası Diyalog, Müslümanların Hoşgörüsü, Misyonerlik, Hristiyanların hakları
http://www.yenisafak.com.tr/gundem/?...006&c=1&i=7078
|
|
Alıntı:
|
Aya Yorgi Kilisesi'nde Kur'ân dağıtıldı
SEDA BAŞTUĞ / İSTANBUL
Tüm İlahiyat Fakülteleri ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Derneği (TİYEMDER), Aya Yorgi'de Kur'ân-ı Kerim dağıttı. Her yıl 23 Nisan ve 24 Eylül'de Büyükada'ya gelerek, kutlamaların yapıldığı ve dileklerin tutulduğu Aya Yorgi'de, iskelede ve saat meydanında açılan standlarda TİYEMDER'in dağıttığı Kur'ân-ı Kerimler, Büyükadalılar tarafından adeta kapışıldı. TİYEMDER Başkanı Selahattin Yazıcı, “Böyle bir çalışma için Büyükada'yı seçmemizin nedeni burada yoğunlaştırılan misyoner faaliyetler” dedi.
25.09.2006
|
Acaba Türkiye'de teoloji kurslarını bitirmiş hristiyanlar, en popüler olduğu günde Türkiye'nin en büyük camisinin önünde, cami yanındaki durakta ve meydanda stand açıp İncil dağıtsalar ve "böyle bir çalışma için ....'yı seçmemizin nedeni burada yoğunlaştırılan araplaştırma faaliyetleri" deseler ne olur?
Dinlerarası Diyalog, Müslümanların Hoşgörüsü, Misyonerlik, Hristiyanların hakları
Fırat Çölgeçen
"Günaydın" derim.Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.
yusuf -34
dostum 40 yaşına kadar müslümandım bir sürü yere gittim merak ettiğim binlerce sual oldu aradım bulamadım sordum edepsiz dediler şunu bilki incil insanları özgürleştiren düşüncelerine ve kalplerine pranga vuran bir kitap değil özde ve sözde tanrı kelamı olan bir kitap uyuyanların uyanması birilerini fena kızdırıyor anlsana hakimiyet meselesi osmanlı bile müslümanlaştırdığı uluslar için idaresi kolay kavim kelamını kullanmıştır sen zannediyormusun misyonerlerin yaptığı iş yalnızca tanrı sözünü duyurmak, tanrının ışığı ile körleride görür yapmak böylesine kurulu bir düzende kimin işine gelirki bu eski romada bile aziz stefanos' u bile taşlayarak şehid etmedilermi!!!
sdkmc
ben bir müslüman olarak dinime direk bir hakaret içermeyen ifadelerin olmaması şartıyla anlayışla karşılardım.
ama her toplulukta aşırıya gidip yanlışlar yapan insanlar mevcuttur. Bir yanlış muameleyle karşılandığında bunun da göz önünde bulundurulması gereklidir.
KİNG
bn de normal karşılarım!Hakaret içerikli veya çıkar seebiyle yapılan bişey ortada yoksa!
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız