yaroslav25
Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz?
dinimi çok sevdiğim için dinimle alakalı faydalı bilgilere daha çok göz atıyorum.tüm konulara bakıp mokudukça dinime olan bağlılığım daha çok artıyor.o yüzden sitenin tüm bölümlerine göz atıyorum.
Khalkedonian
Bilgi amaçlı bölümlerde bulunuyorum genelde. Öğrenmek ve araştırmak güzel oluyor.
gezgin_zzz
sedece araştırma
x_leyla_x
bu uyariniz öyle yerinde olmuski bende yeni üye oldugum zaman hemen müslümanlarla olan bölümlere yazdim sonra bunun hata oldugunu düsündüm birincisi bu konuda yetersizim islamiyeti iyi taniyorum ama anlatmak ayri birsey yazmaksa daha ayri benim ve benim gibi bilgisizce yazmalrindan dolayi sitemizde onlardan bahsedilecegi düsüncesi kafama takildi aslinda onlarin ne yazdigini merak etmiyorum ama kutsal kitabimi günlük okurum rabbimle konusurum onu yüceltirim rabbin sevgisi sizinle daim olsun
carpenter
Soru şöyleydi: Forumda vaktinizi en çok neye ayırıyorsunuz? Ben de buna bakarak Bu Forum icin geçerli olan yanıtımı kullandim. Şahsen ben daha çok temel kavramlar konusunu bu forumdan okumaya çalışıyorum. Ama Kutsal Kitap için farkli bir site kullanıyorum ve zaten kendi Kutsal Kitab'ım da var. Onunla çok fazla meşgul oluyorum. Forumda da daha çok temel kavramlar konusuna bakiyorum ki bildiklerim eksik yada yanliş mi görüp kıyaslayabileyim. Hamdolsun birkaç eksik dışında şu ana kadar bir yanlışımı bulamadım. Kendimi eksik yada yanlış hissettiğim noktalarda da daha ziyade mail yoluyla yardim istiyorum, zira benim sorularim daha çok kişisel oluyor. Sizin yonelttiğiniz soruları inanin ben de kendime soruyorum. Ha soru tartişma konularına bakmıyor muyum elbette ki bakiyorum, zaten nerelere girdiğiimi görebiliyorsunuz da. Peki neden tartişma ve soru konuların da vakit ayırıyorum sorusuna gelince bu sorularin tamami bana günlük hayatımda da soruluyor. Bir nevi ön çalişma idman oluyor benim için. Buradaki soruların dozu ve şiddetince ben de soru ve şiddete maruz kalıyorum. Alıştım artık :) Yapacak bir şey yok. Görünen o ki kimsye fikir vermenin otesine geçemiyoruz. [Mesela beyin nakli yapamioruz :)))))] Bu anlamda bu konu içinde çok alakasız olacak ama şunu söylemeliyim ki şunu çok açık görüyorum HER İMANLI BİR MUCİZEDİR. Bundan yüzde bir milyon eminim. Benim de öteki kardeşlerin de imani gerçekten mucizedir... boyle bir toplumda. Hamdolsun ki iman ediyoruz. Uyarı ve önerileriniz başım gözüm üstüne daha çok dikkat edeceğim.
Saygılarımla.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler