Holy Mountain
Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz?
Sorulara iddalar cevab ... ve devamlı yazıları okuyorum arkadaşların,bilgilerimi genişletiyorum,saygılar.
† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †
mstesla
forumda daha çok temel kavramları okuyorum.ailemle birlikte yaşadığımdan hristiyanlıkla ilgili kitapları rahatlıkla okuyamıyorum.bu siteyi bulduktan sonra eksik olan bilgilerimi gidermeye çalışıyorum.
diğdem
Ben ankette sorular kısmını işaretledim ama ben sadece gönderilen soruları okuyorum ve cevaplarıda okuyup bilgi almaya çalışıyorum.
Cormac
kişisel araştırma yapıyorum hristiyanlıkla ilgili güzel bilgiler var ve hepsini okumaya çalışıyorum
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler