Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz? - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz? - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Anketimiz: Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz?
Sorular, iddialara cevaplar 43 39,09%
Mezhepsel, etnik, siyasi konular 12 10,91%
Haberler, günlük konular, media 7 6,36%
Dua ve şükür konuları 7 6,36%
Kişisel araştırma, çalışma 34 30,91%
Sistematik Kutsal Kitap çalışması 7 6,36%
Katılımcı sayısı: 110. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Holy Mountain

Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz?

Sorulara iddalar cevab ... ve devamlı yazıları okuyorum arkadaşların,bilgilerimi genişletiyorum,saygılar.

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

hristiyanlık
mstesla

forumda daha çok temel kavramları okuyorum.ailemle birlikte yaşadığımdan hristiyanlıkla ilgili kitapları rahatlıkla okuyamıyorum.bu siteyi bulduktan sonra eksik olan bilgilerimi gidermeye çalışıyorum.

hristiyanlık
diğdem

Ben ankette sorular kısmını işaretledim ama ben sadece gönderilen soruları okuyorum ve cevaplarıda okuyup bilgi almaya çalışıyorum.

hristiyanlık
Cormac

kişisel araştırma yapıyorum hristiyanlıkla ilgili güzel bilgiler var ve hepsini okumaya çalışıyorum

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz? konusuna benzer konular;

Faaliyetlerini forumda duyurmak isteyen kiliseler Vaftiz, müjdeleme, film gösterimi, ücretsiz kitap, konser vs gibi faaliyetlerini forum aracılığıyla duyurmak isteyen kiliseler hristiyannet@gmail.com adresine gerekli bilgileri gönderebilirler. Mezhep kısıtlaması yoktur, her mezhepten kiliseler istekte bulunabilir. İlgili duyuru; DUYURULAR, menü bölümünde yazılı olarak duyurulacak ve ilgili şehirde olan, profil bilgilerinde şehir bilgisi belirtmiş üyelere de email yoluyla haber verilecektir.

Forumda bazı değişiklikler Forum sistemimiz vb 3.6.11'den vb 3.7.3'e yükseltilmiştir, yeni sistemle ilgili ayarlamalar 1 hafta kadar sürecektir. Bu süre için bazı özellikler size açıkken kapanabilir, bazı fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Lütfen bu değişiklikleri kişisel olarak algılamayınız.

İsa Mesih neye dua ediyordu ? Sevgili arkadaşlar, forumunuz çok anlamlı. Çünkü bazı şeyler salt incili okumakla değil; onun yerine sorular sorarak ve cevaplar alarak daha içinden çıkılır bir hale geliyor. Soruma gelecek olursak: İsa Mesih neye dua ediyordu. Eğer Tanrıya dua ediyorsa kendisi Rab değil mi ? Kutsal ve her şeyi kuşatmış olan Tanrıya ( Ruha ) dua ediyor diyeceksiniz. Yani burada açıkça dua ediyor ve bundan dolayı da Tanrının kulu olmuyor mu ? Durum böyle iken neden insanlar İsa Mesih'in dua ettiği -Tanrı- yerine İsa Mesih'ten yardım dilesinler.. Eğer Tanrı (ruh) İsa'nın bedeninin içindeyse, her şeyi çepeçevre kuşatan ruh ( Tanrı ) kendi kendine mi dua ediyor...kendi kendinden mi yardım diliyor... Forum içinde buna benzer pek çok...

Yeni üye olanlar; forumda kendinizi tanıtın. Yeni üyeler veya hiç mesaj göndermemiş üyeler, forumumuzun bu bölümünü kullanarak kendilerini tanıtabilir, hristiyanlık veya hristiyanlar veya kendileri ile ilgili düşüncelerini, ruhsal durumlarını, arayışlarını, isteklerini bizlerle paylaşabilirler.

Cennette Neye Benzeyecegiz? Birinci Korintliler 15. bolumde Pavlus yeniden dirilisten ve dirilmis yeni bedenlerden bahsetmektedir. 35. ayette ve sonrasinda goksel bedenlerin bugun sahip oldugumuz dogal bedenlerimizden degisik olacagini belirtmistir. Dogal bedenlerimiz olumlu karekteri tasirken goksel bedenimiz olumsuz olacaktir. Dunyasal bedenimiz curumeye acikken goksel beden asla curumiyecektir ( 1 Korintler 15:53 ). Dunyasal bedenlerimiz zayifliga megilli iken ( yasi 40 asmis istediginiz kimseye sorun size evet diyeceklerdir bu konuda) dirilimis bedenlerimiz guc ile tasvir edileceklerdir ( ayet 43 ) Yapilan bir baska karsilastirma ise simdi dunyasal, maddesel bedenlerimizde yasarken o zaman ruhsal bedenlere sahip olacagiz. Bunun hayaletler gibi...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : 3- Forumda vaktinizi en çok neye harcıyorsunuz? - Sayfa 3

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler