| Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir? |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Herkes için anket: Yahşuah (İsa)'nın sizi en çok etkileyen özelliği nedir? |
|
|
|
Alçakgönüllü ve kurtarıcı olması |
|
|
|
|
|
|
Cevap vermek zor..Çünkü O'nun Tanrısal ve İnsansal olan yanları ve özellikleri var. Kurtarılması gereken bir zavallı olarak Tanrısal yönleri hakkında söz bile söyleyemem. Bence bir çoğumuz İsa'nın insan yönünde kendimizden bir şeyler buluyoruz yada imrenerek bakıyoruz. Bu sebeple radikal söylemleri dik duruşu ve devrimci karekteri beni çok etkiliyor. :-) İYİKİ HAYATIMDASIN MESİH İSA....SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
|
|
|
|
|
|
Merhamet... |
|
|
|
Bağışlayıcı olması. |
|
|
|
|
|
|
İsa Mesih'in Her Özelligi iyi ama en sevdiklerim. Alcak gönüllü ve fedakar :) Rabbin Adıyla Gelen Alcak Gönüllü Kral'a Selam.. Rabbimiz İsa Mesih'ten Size Esenlik Olsun... |
|
|
|
kuşkusuz her özelliği mükemmel ama beni özellikle; sonsuz merhameti ve sevgisi çok etkiliyor. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben aciz bir insan olarak en ufak sayılabilecek şeylerden bile Tanrı için vazgeçmekten çekiniyorum zaman zaman. Ama o Tanrı olduğu halde insan beden aldı ve aramızda yaşadı. Biz kurtulalım ve sonsuz hayatımız olsun diye canını verdi kanını döktü. Sevigisi kardeşlerim!... Ben kimsede böyle bir Sevgi görmedim. |
|
|
|
|
|
|
Sıkıntılar karşısındaki sabrı. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| hisus, iesous, isa, jesus, joshua, özellik, yahşuah, yeşu, yeşua, yeşuah |