Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü?

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? konusu 697 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj yenidogan tarafından gönderildi. Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? İNCİL, 2 Korintliler 10:17 Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü?
Evet 7 58,33%
Hayır 5 41,67%
Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? konusu 697 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj yenidogan tarafından gönderildi.

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-12-11, 11:30
admin1 Ken Block

İNCİL, 2 Korintliler 10:17
Alıntı:
‹‹Övünen, Rab'le övünsün.››

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü?

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-12-11, 18:42
datatip

Tamda benim sorunuma değinilen bir yer.Bende övünmenin tam aksine durum oluyor.

Yazarken rahatlıyorum,zevk alıyorum ama yazdıktan sonra yazdığım hiç bir yazıyı beğenmiyorum.Aklıma yeni yeni fikirler,özeleştiriler,ya zdığımda vardığım sonuçlara karşı başka seçenekler geliyor,sonuçta yazdığım yazıyı beğenmiyorum.

Fakat yazmak yinede güzel oluyor.
Övünen Rable övünsün sözüde derin bir söz

Yönetim Notu: Siz inançla ilgili konularda forumda içiniz dökünce rahatlıyor da olabilirsiniz ya da sesli düşünüp düşüncelerinizi daha tecrübeli/bilgili hristiyanların önerilerine sunuyor da olabilirsiniz.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü?

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-12-11, 22:53
datatip

datatip
Tamda benim sorunuma değinilen bir yer.Bende övünmenin tam aksine durum oluyor.

Yazarken rahatlıyorum,zevk alıyorum ama yazdıktan sonra yazdığım hiç bir yazıyı beğenmiyorum.Aklıma yeni yeni fikirler,özeleştiriler,ya zdığımda vardığım sonuçlara karşı başka seçenekler geliyor,sonuçta yazdığım yazıyı beğenmiyorum.

Fakat yazmak yinede güzel oluyor.
Övünen Rable övünsün sözüde derin bir söz

Yönetim Notu: Siz inançla ilgili konularda forumda içiniz dökünce rahatlıyor da olabilirsiniz ya da sesli düşünüp düşüncelerinizi daha tecrübeli/bilgili hristiyanların önerilerine sunuyor da olabilirsiniz.
Teşekkür ederim sayın yönetim.İki tespitinizde doğru.
Ama aynı zamanda soruya bir cevap olarak teoloji/mezhep değilde hrsitiyan olduğum için övünüyorum.Şimdi "övünen,Rable övünsün" sözüyle şahsen hem kafam karıştı hem yeni duruma uyum için yollar düşünmeme sebep oldu.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? hristiyanlık incil isa tevrat zebur14-12-11, 23:18
FormerlySaul

övünmek kbirle alakalı olduğu için günah olabilir. Ancak insanın ulusu, dini ile övünmesi çok normal geliyor (Uç noktalara taşınmadıkça).

Ben katolik olmakla övünüyormuyum. Evet. Bazen günah işleyecek seviyeye taşımış mıyımdır ? Ne yazık bununda cevabı evet olabilir hatırımda olmasada burda kırmış olduğum bir kardeş vardır elbet istemeden. Bence insan ailesi, ulusu , dini ile övünebilir kıvanç duyabilir. Ama bunu diğerlerini hor görme seviyesinde yaparsa günah olur.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeTanrı'nın Zırhını Kuşanın

Ef.6:10-18mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? hristiyanlık incil isa tevrat zebur15-12-11, 00:27
yenidogan

Düşmüşümdür mutlaka.İnsan söz konusu övünmek olunca sınır tanımıyor.Övünmeyelim kardeşler Katolik olmakla,Ortodoks olmakla,Protestan olmakla veya Türk olmakla...Övüneceksek Rabbin yüceliğiyle,varlığıyla,se vgisiyle övünelim.Hristiyan olmakla,Türk olmakla övünmek kulağa masum geliyor ama ne yazık ki pek çok günah yaldızlıdır zaten...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomans 9:16
"So it is God who decides to show mercy. We can neither choose it nor work for it."mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hiç mezhebiniz/teolojiniz ile övünme günahına düştünüz mü? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih