Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları konusu 908 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj Anastasia tarafından gönderildi. Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları Nüfus Cüzdanınızdaki "din" hanesini "hristiyan" olarak değiştirdiniz mi? Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Nüfus Cüzdanınızdaki din hanesini değiştirdiniz mi?
Evet değiştirdim, din hanemde hristiyan yazıyor. 10 34,48%
Hayır değiştirmedim, din hanemde İslam yazıyor. 19 65,52%
Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları konusu 908 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj Anastasia tarafından gönderildi.

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-10-10, 15:13
admin1 Ken Block

Nüfus Cüzdanınızdaki "din" hanesini "hristiyan" olarak değiştirdiniz mi?

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-10-10, 15:46
SONNICAL

Çok istedim ama yapamadım =(

Yönetim Notu: Ankette oy verme seçenekleri mevcuttur, oradan işaretleyebilirsiniz

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-10-10, 18:26
Paullus

Sayın yönetim,

Seçeneği işaretleyeceğim fakat yazamadan geçemeyeceğim,ben ismimi bile mahkeme kararıyla değiştirdim=)

Saygılarımla.

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları hristiyanlık incil isa tevrat zebur16-10-10, 22:31
mstesla

kimliğimde hristiyan yazmıyor. ama ben hristiyanım. önemli kimliğim değil ruhumdur.

Yönetim Notu: Hristiyan yaşamı bir tanıklıktır, bu tanıklık her alanı kapsar, her alanda her zaman tanıklığımız önemlidir. Hristiyanların kimliğinde hristiyan yazması da bir tanıklıktır. Bu bağlam da çıkarılacak sonuç kimliğin de önemli olduğudur. Eğer tersi doğru ise; devletimize karşı tanıklığımız önemli değil ise, ailemize karşı da, iş çevremize karşı da, arkadaş çevremize karşı da tanıklığımız önemli değildir sonucunu çıkaranlar olacaktır.

Kimlikte hristiyan yazması sizi hristiyan yapmaz, ancak hristiyan tanıklığınızın bir parçasıdır. Kimlikte hristiyan yazması ruhunuzun önemli olmadığını ifade etmez, ancak hristiyan tanıklığınızın bir parçasıdır. Kimse size hristiyan değilsiniz diyemez kimliğinizde hristiyan yazmıyor diye, ancak aynı şekilde sizde hristiyan kimliğinin önemsiz olduğunu ya da kimlikte hristiyan yazmasının ruhun önemini geçersizleştirdiğini iddia edemezsiniz.

Kısacası ortada ufak bir kavram ve bakış açısı karmaşası mevcuttur.

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-10-10, 16:50
Anastasia

Yukardaki yonetim notuna uymakla birlikte "zaman" kavramιnι da goze almanιn onemini vurgulamak isterim. Kimliklerimizde "hristiyan" yazmanιn tanιklιgιnι vermek icin her birimiz icin dogru bir zaman vardιr.Ancak dogru zaman kisiye ve onun yasam tarzιna gore degisir.

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hristiyan Tanıklığı ve Nüfus Cüzdanları konusuna benzer konular;

Nüfus cüzdanındaki din hanesini değiştirmek mrb. arkadaşlar nüfus cüzdanımı yenilerken din hanesini değiştirmek istiyorum. İSA mesih imanlısı olarak oraya Hristiyan yazdırmak istiyorum. memura sözlü olarak oraya hristiyan yaz arkadaşım demek yeterli oluyormu acaba? yeterli olmuyorsa nasıl bir prosedürü vardır. bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. RAB İSA mesih hepimizi bereketlesin.

Anglikan'lığın nüfus dağılımı. http://www.google.com.tr/imgres?q=Anglicans+in+world&um=1&hl=tr&sa=N&tbm=isch&tbnid=ByUOfMz21dYReM:&imgrefurl=http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3127913.stm&docid=8wvAAENiXbss0M&w=416&h=255&ei=6uwqTuGzAoqr8AOU8-GgDA&zoom=1&iact=hc&vpx=834&vpy=362&dur=795&hovh=176&hovw=287&tx=144&ty=75&page=1&tbnh=96&tbnw=156&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:19,s:0&biw=1440&bih=676 Tüm dünyada 72,3 Milyon Anglikan vardır. Sıralama: İngiltere 23 Milyon Nijerya 17,5 Milyon Uganda 8 Milyon Sudan 5 Milyon

Sohbetlerde hristiyan tanıklığı Hristiyanların her konuda aynı fikirde olmaları gerekmez ve beklenmez. Rab de bizi böyle yaratmamıştır ve böyle bir şey beklememektedir. Lakin tamamen aynı olmamız gereken bazı şeyler de vardır, misal; sevgi, saygı, merhamet, alçakgönüllülük. Geçmişte bizler (site yönetimi) de dahil olmak olarak bir çok tartışma yaşadık ve yeterli hristiyan karakteri sergileyemedik. Kendi aramızda fikir teatisi yapmamız yararlıdır, ancak dışarıdan okuyan müslümanlara, ateistlere koz olacak şekilde de kendi içimizde tartışmamak gerekir. En azından mesajı göndermeden önce okumak, tekrar düşünmek ve emin olduktan sonra göndermek daha yararlı olabilir. Çünkü bilinmelidir ki kendi aramızdaki en ufak yanlış anlaşılmayı bile kendi aramızda büyük kavgalar ya da uçurumlar varmış gibi göstermeye meraklı,...

Levent'in tanıklığı Arkadaşlar benim çocukluğum çok zor şartlarda geçti.İman etmeden önce hiç ailem olmadı.Baba sevgiside görmedim.Hayatım hep yalnızlıkla geçti.Son Buyruk kilisesine beni kutsal ruh getirdi.Burası bana çok yakın olduğu halde daha önce hiç gelmemiştim.Kilisemizin kapısından içeriye girdiğimde kendimi sıcak bir yuvanın içinde hissettim.Tanrımız Rab Mesih İsa bana babalık etti.Onun için şu an aranızdayım.İman etmeden önce kendimi çok yalnız hissediyordum.İşyerime gittiğimde perdeleri kapatıp hüngür hüngür ağlıyordum.Ken kendime ben bunları hak etmedim diyordum.İman ettikten sonra hayatım değişti.artık akşamları hiç ağlamıyordum.Kendimi hiç yalnız hissetmiyordum.Çünkü Tanrımız Mesih İsa hep benimle birlikteydi.Sanki içimde bir ışık doğmuştu.Yalnızlık duygusu içimden kaçıp gitti.Artık benimde...

Nüfus Kağıdı Zorlaması Yaklaşık 1,5 yıl önce nüfus kağıdımdaki din hanesini değiştirdiğimi her fırsatta dile getirmiştim. Annem bu olaya hiç sıcak bakmıyor, yaptığımın çok büyük bir yanlışlık olduğunu tekrar tekrar dile getiriyordu. O sürekli namaz kılan biri. Oğlunun Hristiyan olmasını kabullenemiyor. Ama ben onu hiç dikkate almadan kendi inancım doğrultusunda yaşamaya devam ediyordum. Ta ki bugüne kadar.. Kısa bir süre sonra İran'a gitmem söz konusu oldu iş gereği.. Hiç istemediğim birşeydi ama abimden çok kati emir aldım bugün nüfus kağıdımdaki din hanesini kesinlikle Müslüman olarak değiştireceksin diye.. İdam edilirsin ülkeden kovulursun çok kötü muamele görürsün diyor İran'da.. Ne olur değiştir için Hristiyan olduktan sonra kağıtta yazanın ne önemi var diceksiniz belki de.. Ama ben Hristiyan'ım.. Niye din...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih