Hristiyanlık için en çok kullandığınız etkileşim aracı - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Hristiyanlık için en çok kullandığınız etkileşim aracı - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Anketimiz: Hristiyan Yaşantınız için en çok kullandığınız etkileşim aracı nedir?
Radyo 16 4,41%
Televizyon 25 6,89%
Kitaplar 166 45,73%
Internet 310 85,40%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 363. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
nat-y

Hristiyanlık için en çok kullandığınız etkileşim aracı

internet'ten özelikle bu siteden

hristiyanlık
yusuf -34

nat-y
internet'ten özelikle bu siteden
AYNEN !!!

hristiyanlık
Anastasia

evangelion
  1. Gündemi nereden takip ediyorsunuz?
  2. Ek araştırmaları nereden yapıyorsunuz?
  3. Sorularınıza cevapları nereden arıyorsunuz?
  4. Derin araştırmalarınız için hangi araçları kullanıyorsunuz?
  5. Eğitiminizi nereden sağlıyorsunuz?
Lütfen bu 5 etmeni düşünerek en ağır basan etkileşim araçlarını seçiniz.
Not: Sadece bu ankette birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz.
Gundemi radiodan ve interneten takip ediyorum.
Ek arastιrmalarι kitaplardan, kilisedeki kardeslerimden yardιm istiyerek yapιyorum.
Solularιmι papazlarιmιza soruyorum ve pederlerimizin eserlerini okuyarak cavaplar alιyorum.
Derin araştırmalarιm için once dua ediyorum ve komunyon alιyorum, papazιmιzιn yardιmιnι ve duasιnι istiyorum,Kutsal Kitabι okuyorum, internette yayιlan pederlerimizin eserlerini, cagdas ortodoks din adamlarιmizιn kitaplarιnι ve sozlerini okuyorum/dinliyorum, seminerler izliyorum, kardeslerimle dusuncelerimi paylasiyorum, onlarιn fikirlerini dikatlice dinliyorum, yeniden dua ediyorum, calιsmalar yapιyorum, ailemden yardιm diliyorum.
Egitim: Oncelikle ayinlerden(liturgia'dan), ailemden, okuldan, papazlarιmιzdan, din adamlarιmιzdan, kitaplardan, interneten, kardeslerimden...

hristiyanlık
miss

Her gun Kutsal Kitabi kullaniyorum ve internette birkaç protestan siteleri var , çok guzel bilgi veriyor...

hristiyanlık
St.Anthony

İnternet ve kitap şıklarını işaretledim; ama ilerleyen yıllarda internet A dan Z ye herşeyin yerini alacağı beniyor.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hristiyanlık için en çok kullandığınız etkileşim aracı konusuna benzer konular;

Hristiyanlık hak din mi ? Müslümanlar, son ve değişmez iddiası olan tek dinin İslam olduğunu söylerler, ama İncil'de de son ve değişmez din iddiası vardır. İncil'e göre tanrının sözü sonsuza dek sürecektir, İsa'nın dışında kurtuluş yoktur, İncil dışında yol yoktur. Müslümanlar buna karşı diğer dinlerin tahrif olduğunu söylerler, ama diğer dinlere inananlar bunu yalanlar. Üstelik Kuran'da da Kutsal Kitab'ın tahrif olması ile ilgili yargı yoktur, aksine onaylar Kutsal Yasa'yı Kuran. Kuran, hem Kutsal Yasa'yı onaylayıp hem de tahrif olmadıklarını söyleyerek tuzağa düşmüştür. Hristiyanlar için bu ''Meyvesinden tanınan sahte bir öğreti''dir adeta. Matta 5 17 "Kutsal Yasayı ya da peygamberlerin sözlerini geçersiz kılmak için geldiğimi sanmayın. Ben geçersiz...

Hristiyanlık Hristiyan Olmak .com Tüm mezheplerin ortak öğretileri dikkate alınarak hazırlanmış olan, hristiyan olmak isteyenlere nasıl hristiyan olabileceklerini anlatan bir websitesi

Hristiyanlık Hristiyan .NET - Hristiyan Arama Motoru Hristiyan Arama Motoru: Hristiyan.net, HristiyanForum.com, HristiyanGazete.com, İncil.biz, İncil.tv, HristiyanOlmak.com, HristiyanChat.com siteleri içinde tek bir arama motoru ile kelime araması yapabilme imkanı. Hristiyan.net sitesinde her mezhepten Türkçe olarak Hristiyanlıkla ilgili materyaller.

Hristiyanlık Hristiyan Gazete .com Türkçe olarak Hristiyanlık hakkında, tüm mezheplerden ve tüm etnik kökenlerden hristiyanlar için medyadan haberler. Her etnik kökenden, her siyasi görüşten, her kiliseden, her mezhepten hristiyanlar için köşe yazarlığı imkanı. Ayrıca günlük email aboneliği ile bültenler aracılığıyla son haberleri takip edebilme imkanı.

Hristiyanlık ve Türklük Hıristiyanlık ve Türklük. Yakın tarihimizde ve günümüzde bu ikisi, birbirine o kadar uzak mefhumlar olarak algılandı ki.. Daha "dün"e kadar Anadolu'da önemli miktarda Hıristiyan Türk topluluğunun yaşadığından, bunların Kurtuluş Savaşımıza canla başla katıldıklarından ve sonrasında başlarına gelenlerden bugünün Türkiyesinde kaç kişinin haberi var? Onlar, Anadolu'nun değişik bölgelerine dağılmış olarak kendi hallerinde yaşarken, Batılılar Osmanlı'yı parçalayıp yutma planlarını uygulamaya koymuştu ve mutlaka Batılıların dikkatini çekmişti bu topluluk. Onlara Osmanlı'ya karşı mücadele teklifi götürmekte gecikmedi Yunanlılar. Fakat Anadolu'nun Hıristiyan Türkleri, hem de görkemli bir kongreyle, Kurtuluş Mücadelesinin yanında olduklarını beyan...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : 4- Hristiyanlık için en çok kullandığınız etkileşim aracı - Sayfa 4

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler