Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Anketimiz: Kiliseniz sizi en çok neye yönlendirmekte / teşvik etmektedir?
Müjdeyi duyurmaya 7 10,77%
Eyleme geçmeye 5 7,69%
Teolojiye 3 4,62%
Ruhsal armağanlara 3 4,62%
Birlikteliğe 7 10,77%
YHVH'i yüceltmeye ve O'ndan zevk almaya 40 61,54%
Katılımcı sayısı: 65. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
evangelion

Gelin Kutsal Yazılara uygun kiliseyi bulalım

:)

hristiyanlık
Titus

evangelion
Gelin Kutsal Yazılara uygun kiliseyi bulalım

:)
Anketteki diğer şıklar son şık yerine getirildiğinde gerçekleşmeli..YHVH'yi yüceltmek isteyen, zaten diğer maddeleri onu yüceltmek için yapmalıdır..Bilinçsiz şekilde diğer eylemleri gerçekleştirmek istemek;malesef müjdeyi yanlış duyurmaya,ruhsal armağanları yanlış anlamaya,eylemlere geçerken hata yapmaya yol açabiliyor..

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı`nın armağanıdır.
Efesliler 2:8

Çünkü bize bir çocuk doğacak, Bize bir oğul verilecek. Yönetim onun omuzlarında olacak. Onun adı Harika Öğütçü,Güçlü Tanrı, Ebedi Baba, Esenlik Önderi olacak.
Yeşaya 9:6

hristiyanlık
Emre-istanbul

aslında şıkların hepsi çok önemli ancak teolojik bir İncil eğitimi çok daha iyi.Çünkü biz ne kadar iyi bilirsek ve de Kutsal Ruh un armağanlarının ne kadar çok farkında olursak,o kadar başarılı olacağızdır diye düşünüyorum müjdeyi duyurmakta.

Benim kilisemdeki pastörüm bana teolojik eğitimi tavsiye etti ve de bendeki rab isteğinden çok memnun olduğunu belirtti ancak şu anda bu eğitim için çokta fazla zamanım yok.Sabah 9 akşam 9 şeklinde bir yaşamda,rabbim YHWH yı elimden geldiğince yüceltmeye çalışıyorum.

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

hristiyanlık
evangelion

Eylemsiz iman ölü olduğu gibi sevgisiz teoloji de işe yaramaz. En önemli şey teoloji eğitimi değildir...

hristiyanlık
Emre-istanbul

evangelion
Eylemsiz iman ölü olduğu gibi sevgisiz teoloji de işe yaramaz. En önemli şey teoloji eğitimi değildir...
öyleyse ne yapmalıyız abi?

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? konusuna benzer konular;

Kiliseniz bir birliğe üye mi? Kiliseniz her hangi bir şekilde bir kilise birliğine üye ise lütfen EVET oyunu kullanınız.

Kur'an'da peygamberliği müjdelenen "Ahmed" acaba gerçekten İslam peygamberine mi işaret etmektedir? Sayın ates_49, Ben de son zamanlarda yaptığım bir çalışmayı sizinle paylaşmak isterim. Umarım siz benim araştırmamı da nette bulduğunuzu söyleyip Müslümanlar ile paylaşırsınız. İncil'de "Ahmed" isminin geçip geçmediği sorusundan önce sorulması gereken çok daha önemli bir soru var: Kur'an'da peygamberliği müjdelenen "Ahmed" acaba gerçekten İslam peygamberine mi işaret etmektedir? Bu sorunun tek geçerli yanıtı "HAYIR" olmalıdır; çünkü "Ahmed" isminin geçtiği ayet İsrail halkı ile bağlantılıdır, Araplarla değil! Ayetin bağlamını görelim:Hani, Meryem oğlu İsa, “Ey İsrailoğulları! Şüphesiz ben, Allah’ın size, benden önce gelen Tevrat’ı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek, Ahmed adında bir peygamberi müjdeleyici (olarak...

Gayrimüslim cemaatler aleyhine kin ve düşmanlığı teşvik edici yayınlara, protokoller ve mezarlıklara dair genelge http://www.hristiyangazete.com/2010/05/gayrimuslim-cemaatler-aleyhine-kin-ve-dusmanligi-tesvik-edici-yayinlara-protokoller-ve-mezarliklara-dair-genelge/

İman hayatınızda sizi en çok ne zorluyor? Bu anket sadece mesih imanlısı kardeşler içindir..İman hayatımızda daha çok kutsal olmak,mesihi onun öğrettiği şekilde izlemek isteriz.Ama bazen öfkemiz,gururumuz,kinimiz,heyecanımız v.b düşünceler bizleri çok zorlar..Peki sizin iman hayatınızda sizi en çok zorlayan şey nedir?

Tanrı Sizi Seviyor! "Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu' nu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiç biri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun." Yuhanna3:16 Tanrı bir aile istiyor, bu nedenle bizi kendi çocukları yapmıştır. Bizim bebekler gibi değil, Kendi çocukları gibi davranmamızı istiyor. Tanrı bizim O' na bağımlı olmamızı,O' na yaslanmamızı,O'nu sevmemizi ve Kendisinin bizi sevmesine izin vermemizi istiyor. Kendisine güvenmemizi ve bir ihtiyacımzı olduğunda O' na uzanmamızı istiyor. Sizinle kişisel bir ilişkiye sahip olmak istiyor. Çoğumuz Yuhanna 3:16' yı çok geniş çerçevede alıp,"Evet, İsa'nın dünya için öldüğünü biliyorum" deriz. Ama bizler İsa 'nın kendileri için ölmüş olduğu bir insan grubu değiliz. İsa, teker teker her...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler