Arşiv Sayfa 2 / Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? - Sayfa 2

Arşiv Sayfa 2 Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? - Sayfa 2 konusu 2820 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj thomas tarafından gönderildi. Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? Gelin Kutsal Yazılara uygun kiliseyi bulalım :) Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Kiliseniz sizi en çok neye yönlendirmekte / teşvik etmektedir?
Müjdeyi duyurmaya 8 12,12%
Eyleme geçmeye 5 7,58%
Teolojiye 3 4,55%
Ruhsal armağanlara 3 4,55%
Birlikteliğe 7 10,61%
YHVH'i yüceltmeye ve O'ndan zevk almaya 40 60,61%
Katılımcı sayısı: 66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? konusu 2820 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj thomas tarafından gönderildi.

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-06-08, 12:01
Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?
St.Anthony

Müjdeyi duyurmak dedim.

Benim fikrime göre, müjdeyi insanlara duyurup, öğrettiğiniz vakit öteki şıklarda kendiliğinden gelişecektir.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-06-08, 19:44
evangelion

Emre-istanbul
öyleyse ne yapmalıyız abi?
Son şıkkı yapabilmek gerek.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir?

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur10-07-08, 12:13
fevzi_90

evangelion
Gelin Kutsal Yazılara uygun kiliseyi bulalım :)
İmanlılar olarak Kilise'nin Başının Mesih olduğunu unuttuğumuz sürece ve kiliseleri malımız, gelir kaynağımız, benliğimizi tatmin ettiğimiz gösteri alanı, hükümranlığımızı ilan edip yargıç ve savcılık yaptığımız, her türlü çıkar ilişkileri için bir araya gelinen özel klüpler olarak gördüğümüz sürece aramamız sonuç vermeyecek gibi.

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-08-08, 02:45
El Mesihiye

Maalesef henüz bir kilisem yok. :(

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? hristiyanlık incil isa tevrat zebur28-02-10, 23:59
thomas

Rabbi yüceltmeye ve bizzat O nun son buyruğunu yerine getirmeye yani müjdeye teşvik ediyor.

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2  

Kiliseniz sizi en çok neye teşvik etmektedir? konusuna benzer konular;

Kiliseniz bir birliğe üye mi? Kiliseniz her hangi bir şekilde bir kilise birliğine üye ise lütfen EVET oyunu kullanınız.

Kur'an'da peygamberliği müjdelenen "Ahmed" acaba gerçekten İslam peygamberine mi işaret etmektedir? Sayın ates_49, Ben de son zamanlarda yaptığım bir çalışmayı sizinle paylaşmak isterim. Umarım siz benim araştırmamı da nette bulduğunuzu söyleyip Müslümanlar ile paylaşırsınız. İncil'de "Ahmed" isminin geçip geçmediği sorusundan önce sorulması gereken çok daha önemli bir soru var: Kur'an'da peygamberliği müjdelenen "Ahmed" acaba gerçekten İslam peygamberine mi işaret etmektedir? Bu sorunun tek geçerli yanıtı "HAYIR" olmalıdır; çünkü "Ahmed" isminin geçtiği ayet İsrail halkı ile bağlantılıdır, Araplarla değil! Ayetin bağlamını görelim:Hani, Meryem oğlu İsa, “Ey İsrailoğulları! Şüphesiz ben, Allah’ın size, benden önce gelen Tevrat’ı doğrulayıcı ve benden sonra gelecek, Ahmed adında bir peygamberi müjdeleyici (olarak gönderdiği) peygamberiyim” demişti. Fakat (İsa) onlara...

Gayrimüslim cemaatler aleyhine kin ve düşmanlığı teşvik edici yayınlara, protokoller ve mezarlıklara dair genelge http://www.hristiyangazete.com/2010/05/gayrimuslim-cemaatler-aleyhine-kin-ve-dusmanligi-tesvik-edici-yayinlara-protokoller-ve-mezarliklara-dair-genelge/

İman hayatınızda sizi en çok ne zorluyor? Bu anket sadece mesih imanlısı kardeşler içindir..İman hayatımızda daha çok kutsal olmak,mesihi onun öğrettiği şekilde izlemek isteriz.Ama bazen öfkemiz,gururumuz,kinimiz,heyecanımız v.b düşünceler bizleri çok zorlar..Peki sizin iman hayatınızda sizi en çok zorlayan şey nedir?

Tanrı Sizi Seviyor! "Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu' nu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiç biri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun." Yuhanna3:16 Tanrı bir aile istiyor, bu nedenle bizi kendi çocukları yapmıştır. Bizim bebekler gibi değil, Kendi çocukları gibi davranmamızı istiyor. Tanrı bizim O' na bağımlı olmamızı,O' na yaslanmamızı,O'nu sevmemizi ve Kendisinin bizi sevmesine izin vermemizi istiyor. Kendisine güvenmemizi ve bir ihtiyacımzı olduğunda O' na uzanmamızı istiyor. Sizinle kişisel bir ilişkiye sahip olmak istiyor. Çoğumuz Yuhanna 3:16' yı çok geniş çerçevede alıp,"Evet, İsa'nın dünya için öldüğünü biliyorum" deriz. Ama bizler İsa 'nın kendileri için ölmüş olduğu bir insan grubu değiliz. İsa, teker teker her birimiz için öldü. İsa sizin için öldü!

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih