Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz?

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? konusu 435 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? Dini Eğitim ile kast edilen şey: bilgi bazında, karakter gelişimi bazında ve ruhsal iç huzur gelişimi bazında olan tüm eğitimleri ifade etmektedir. Sadece yazılı materyal eğitimi DEĞİLDİR. Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz?
Evet, her yönden, tamamen yeterli buluyorum. 6 40,00%
Hayır, yeterli bulmuyorum 9 60,00%
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? konusu 435 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-11-10, 11:03
admin1 Ken Block

Dini Eğitim ile kast edilen şey: bilgi bazında, karakter gelişimi bazında ve ruhsal iç huzur gelişimi bazında olan tüm eğitimleri ifade etmektedir. Sadece yazılı materyal eğitimi DEĞİLDİR.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz?

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kilisenizdeki dini eğitimi yeterli buluyor musunuz? konusuna benzer konular;

CHP'nin Din dersini kaldırılabileceğine inanıyor musunuz? CHP'nin Din dersini kaldırılabileceğine inanıyor musunuz? http://www.hristiyanforum.com/forum/hristiyanlik-ve-turkluk-f524/chpnin-inanc-ozgurlugu-t327806.html

AKP'nin Din dersini kaldırabileceğine inanıyor musunuz? CHP dini özgürlükler anlamında bir açılım gerçekleştirdi ve bunu parti bildirgesine de ekledi. Bu dini özgürlüklerden bir tanesi de "Din derslerinin kaldırılıp, seçmeli hale getirilmesi"ydi. Peki sizce AKP böyle bir şeyi başarabilir mi? AKP Din derslerini kaldırabilir mi?

Hz. İsa eğer tanrının oğluysa birden fazla tanrıya inanmış olmuyor musunuz? Bu sorularımın sonuncusu ve sormaktan en çok korktuğum lütfen saygısızlık edersem beni affedin. Hz. İsa eğer tanrının oğluysa bu birden fazla tanrı-tanrısal varlığa inandığınızı göstermez mi?Ve eğer birden fazla tanrısal varlığa inanıyorsanız bu sizi pagan yapmaz mı? Yönetim Notu: Biz Tanrı Oğlu dediğimizde veya Kutsal Ruh dediğimizde veya Tanrı Sözü dediğimizde farklı bir ilahtan bahsetmiyoruz. Bir TEKlik içindeki 3 kişiden 2.sinden bahsetmiş oluyoruz. Eğer "ayrı" bir ilahtan söz ediyor olsaydık, TEKliği reddediyor olsaydık dediğiniz gibi birden fazla Tanrı'ya inanmış olurduk. Ayrıca tarihe kısa bir bakış attığımızda Paganizm ve Hristiyanlık çekişmesi/çatışması görülür. Eğer hristiyanlık Paganizm olsaydı bunlar olmazdı, hatta Hristiyanlık Paganizm içinde erirdi, bir alt mezhebi...

-ANKET- Kilisenizdeki pastörler ve kilise üslubu 1)Mensubu olduğunuz veya ibadet ettiğiniz kilisede,pastör/rahip ayin yönetirken ve Kutsal Komünyon sofrasını sunarken özel bir cüppe giyiyor mu,takım elbise mi giyiyor,yoksa gündelik kıyafetleri ile mi oluyor? 2)Kilisenizdeki pastör sizinle ve ailenizle özel olarak ilgileniyor mu?Size karşı olan tavırları sevecen mi?Siz pastörün size karşı olan tavırlarından tatminkar mısınız?Değilseniz;sebepleri nelerdir? (Kilise ve isim vermeyiniz) 3)Pastörünüzün genel olarak niteliklerinin Kutsal Kitap öğretileriyle ve kilise adabıyla uyumlu olduğunu düşünüyor musunuz? 4)Pastörünüzde olmasını aradığınız diğer nitelikler nelerdir? (Not:Bu anket hiçbir kiliseyi,öğretiyi ve şahsı hedef almamaktadır,bu anketteki soruları sormaktaki amaç demokratik bir inanç olan Hristiyanlıkta imanlıların...

Bir Ateist Mesih'i buluyor Yaşamımın daha ilk yıllarında yetim kaldım. Hiçbir inancın kabul edilmediği bir ailede yetişmiş biri olarak çocukken hiç dini eğitim almadım. Birinci Dünya Savaşının zor yıllarının yoksulluğunu tatmanın yanı sıra acılık dolu bir çocukluğun ardından on dört yaşındayken bugünkü komünistler gibi kendimi ateizme inandırdım. Tanrıtanımaz kitaplar okurdum ve sadece tanrı'ya veya Mesih'e inanmamakla kalmayıp bu eğilimleri insan aklı için zararlı sayarak bu kavramlardan nefret ederdim. Böylece inanca karşı acılıkla büyüdüm. Fakat daha sonraları kavradığım üzere anlamadığım bazı sebeplerden dolayı Tanrı'nın seçilmişi olmam için Tanrı'nın lütfu üzerimdeydi. Bu anlamadığım sebeplerin kişiliğimle hiçbir ilgisi yoktu çünkü zaten çok kötü bir karakterim vardı. Bir ateist olmama rağmen, anlam...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih