Holy Mountain
Mesih İsa'yı rüyasında gören oldumu?
Evet arkadaşlarım konu başlığındanda anlaşılacağı üzere,cevablarınızı bekliyorum,Saygılar.
Bana ruyamda elini nüksettirdiler,ben elini gördüm.
† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †
Hay-Dgha
Açıkçası bu konudaki düşüncelerim size biraz sapkın ve din dışı gelebilir ama ben Mesihimizn bizim gibi basit koyunlarına kolay kolay görülmeyeceğini düşünüyorum.
Mesih İsa'yı rüyada görme birçok inanada rastlanılan durumdur ancak bunun açıklamasını size şu şekilde yapabilirim. Başları konuyla biraz alakasız fakat sonlara doğru ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.
İnsan beyninin gücü hayal edemeyeceğimiz kadar çoktur. Hani yaşlılarımza "Anneciğim, babacığım bak artık emeklisiniz, zamanınız bol, televizyon izleyeceğinize dil öğrenin. Bir dil bir insan" deriz ya. Onlar da bize şu cevabı verir " Evladım geçti artık bizden, beynimiz doldu !" Bu kesinlikle bir uydurmacadır. İnsan beyninin dolması İMKANSIZDIR. Her saniye 11 yeni bilgi öğrenmemiz durumunda bile 80 senede beynimizin yalnızca yarısını kullanmış oluruz. İnsan beyninin gücünün kanıtı burdan gelmektedir. Bazı ülkelerde insanlar Kilise'ye camii'ye türbeye giderek kendilerini iyileştireceklerini düşünürler. Evet Kilise için kısmen doğru olabilir. RAB bize yardım edebilir. Fakat iyileşmeyi sağlayan şey genelde RAB'bin kendisi değil insan beynidir. İnsan beyni vücut üzerinde herhangi bir fonksiyonu bizim sandığımızdan çok daha güçlü bir şekilde etkiler. Bir dondurma satıcısı kamyonun kasasından dondurma almak üzere içeri girer ve kapıyı üstüne kapatıp gider kamyon sürücüsü dondurma indirme işleminin tamamlandığını düşünerek. Kamyona biner fakat şansa bakın dondurmaları soğuk tutmak için gerekli olan tuşa basmaz ve içerisi zaten normal sıcaklıktadır. Yaklaşık 10 derecede sabit tutulur. Fakat bunu bilmeyen dondurma indirme görevlisi yolculuğa devam etmektedir. Elinde kontrol amaçlı kalem ve kağıt vardır. Yazdıkları şöyledir " Bir saat oldu ellerim ve ayaklarım donmaya başladı, vücudum soğuyor"i "İkinci saat ve artık nefes almakta zorlanıyorum". Ve ölmemesi gereken adam psikoloji yüzünden ölür. Bu hikaye uydurmaca olma ihtimalina karşın şöyle gerçek bir vaka anlatmak istiyorum. Amerika'da idama mahkum olmuş birine boğazı kesilerek öldürüleceği bildirilir. Adamın gözleri bağlanır, yatağa yatırlır, plastik bıcakla boğazına temas ettirilir ve sıcak su sızdırlır hafif bir şekilde boğazına. Adam boğazının kesildiğini düşünür ve ölür.
Tüm bunları insan beyninin nasıl olduğunu anlatmak için yazdım. Aynı şekilde kendini Mesih'e çok kaptıran O'nun kendine gözücekeceğine inanan biri mutlaka İsa'yı görür. İsa'ya benzemeyen şeyleri beyni İsa olarak yorumlayabilir.
Rüyamda İsa'yı hiç görmedim ancak Kilise içinde kendimi şeytanın resmine tükürürken bulduğum bir rüya oldu. Birden şeytan kayboldu ve ben onunla savaşmak için koştuğumu hatırlıyorum. Eğer bunun ne anlama geldiğini bilen varsa bana yardım etsin.
Ayrıca şahsen İsa Mesih'i rüyamda görmedim fakat Anneannemin böyle bir iddiası olmuştu. Bu olay doğum yaparken gerçekleşmiş.
Khalkedonian
Görmedim ama görmeyi çok istiyorum.
NCyril
ben görmedim ama küçük kardeşim gördü.
görmeyi ben de çok istiyorum...
sinem melis
esenlikler kardeşler.ben Hristiyanlığa rüyalarım aracılığıyla adım attım ve imanlı olduktan sonra da rüyalarım devam etti.Hristiyan olmadan önce 2 kez İsa Mesih'i gördüm.imanlı olduktan sonra ise birkez gördüm.izninizle anlatayım.önce imansızken gördüğüm rüyalardan başlayayım.ilk rüyamda ben ve İsa Mesih dünyanın dışındaydık ve dünyaya kuşbakışı bakıyorduk.yanımdaydı ve benimle konuşmaya başladı.bana dünyayı ve evreni gösterdi.ben bu rüyadan birşey anlamamış ve açıkçası önemsememiştim.yaklaşık 6-7 ay sonra ise,karşımda oturmuş ve bana bakıyordu.ilk rüyadaki gibi konuşmamıştı ama bakışları birçok şeyi anlatıyordu.ben bu rüyalardan sonra İsa Mesih'i merak ettim.araştırdım ve hamdolsun şuan imanlıyım.İmanlı olduktan sonra ise çok şaşırtıcı ve bir o kadar da cesaret veren bir rüya gördüm.rüyamda minibüsteydim.aniden gökyüzünde değişiklikler oldu.çok belirgin bir gökkuşağı oluştu.gökkuşağı daha sonra halkalar oluşturmaya başladı.ve bu halkaları telefonumla resmini çektim.resme baktığımda halkaların ortasında İsa Mesih vardı.uzun,beyaz bir kıyafeti vardı ve gögüs kısmında İchtus işareti vardı.ve ben bu resmi koşarak eve getirdim ve aileme gösterdim.Rable tanışmam rüyalarla başladı ve hala da İsa Mesih'i ve Meryem Anne'yi görmeye devam ediyorum.bunun için de kendimi çok mutlu hissediyorum.Rab'be sonsuza kadar hamdolsun.
[FONT=Georgia][COLOR=red]I LOVE JESUS,BECAUSE,HE LOVED ME FIRST.[/COLOR][/FONT]
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler