|
|
Lady_marmelade
|
|
rüyalara inanmaya tavsiye etmiyorum cunku cok dikkatli olmali bu ruya konusunda.
|
Katılıyorum, her görülen rüyaya bir yorum atfetmek doğru olmayabilir. Bazı rüyalar, günlük hayatın insan beyni tarafından yorumlanması olabilir.
Bende yıllardır rüyamda sürekli beyaz güvercin görüyorum. Neredeyse bu rutin bir hal aldı.
Size şöyle bir örnek verebilirim.
Yıllar önce bir kitabevinde çalışmaya başlamıştım, o kadar heyecanlıydım ki, çünkü binlerce kitap elimin altındaydı. Boş vakitlerimde kitaplar dışında güncel dergileri takip ediyordum. Bir gece rüyamda yeni bir kitabın yayınlanacağı söylendi bana, kitabın ismi lazım değil. Ertesi gün yöneticime durumu anlattım ve o bana sadece gülümsedi, söylediği şuydu. "Senin gibi bu işe yeni başlayanların başına her zaman gelir, takma kafana."
Tabi ki keyfim kaçmış bir halde işime geri döndüm, o sırada dergilerden birinde rüyamda gördüğüm kitabın ismi geçiyordu. Ve o dergiyi rüyayı görmeden bir gün önce okumuştum.
Bu başımdan geçmiş bir olaydır. Tabi ki her insanda buna benzer bir biçimde olmayabilir. Her rüyanın çok fazla etkisine girilmemeli ama rüyaların ne anlama geldiği de önemsenmelidir.