| paTCrik |
|
Merhabalar ben henüz hristiyan değil ama müslümanda değilim deistim fakat İsa mesihede çok yakın bir insanım... Evet onu rüyamda bende görüm!.. Birgün internette bir hristiyanla chat yapıyordum ona İsa'yı nasıl görebileceğimi sordum o da dediki dua et dedi ben gördüm dedi konuştuğum kişi yaklaşık 6 ay boyunca dua etmiş ve görmüş... Bende heralde uzun sürer diye o gece dua etmeye başlıyım dedim o gece yatmadan evvel İsa'ya dua ettim dedim ki eğer sen gerçeksen bana gözük gerçekten mesihsen bana görün dedim ve ben bi süre sonra sızdım yatakta uyudum,ve rüyamda bir adam gördüm şaşırdım gördüğüm kişi ışık doluydu nur akıyordu suratından!..Ve onu rüyamda görünce İsa mesih dedim sensin dedim rüyamda o konuşmadı sadece gülümsedi...Ve ben o an o kadar mutlu oldum ki uyurken gerçektede gülümsediğimi hissedebildim.Ama hala hristiyan değilim ailemle yaşıyorum ve yaşadığım yerde kilise yok yakında okul için ayrılıcam Bursaya gidicem ilk işim bir ortodoks veya protestan kilisesi ziyaret etmek bu rüyayı gördüm ve bana birşey katmadı değil. Artık dualarımı hristiyan olmadığım halde İsa mesih'e yapıyorum mesela birgün dersane sınavım vardı çalışamamıştım ve sınavdan kötü alıcak olursamda başarısızlar sınıfına düşecektim o zamanda ailem çok kızacaktı...Çalışmadığım için çok pişmandım sınavdan bir gece önce İsa mesih'e yakardım ve sınavım kötü geçmesine rağmen netlerim yüksek çıktı 70 küsür kişinin girdiği sınavda 17. oldum şükürler olsun hristiyan olmak çok istiyorum ama İncili bile doğru dürüst okuyamadım ne yazık ki...:( Ama biliyorum İsa gereçek onun egemenliği gerçek!..Ailemden koptuğum zaman ilk işim İncil'i bitirip Hristiyan olmaktır bu kadar mucizeye kayıtsız kalamam... Esenlikler dilerim. |
| Gardrop Fuat |
| Rüyalara ya da sanrılara dayanarak değil Mesih'in öğretisine bağlanarak yaşamak gerek yani Söz'e. Zaten o varken hiçbir harici belirtiye gerek de yok, kendisi mükemmel. |