Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu?

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusu 3246 kez okundu, 18 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? http://www.vimeo.com/22700706 adresinde yer alan videodaki misyonerlik tarzı klasik müslüman misyonerliğinden ziyade hristiyan misyonerliğine benzemektedir. Acaba sizce müslümanlar hristiyanları taklit ederlerken hristiyanlaşıyorlar mı? Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Müslümanlar hristiyanlaşıyorlar mı?
Evet, hristiyanlaşıyorlar 58 66,67%
Hayır, takiyye yapıyorlar 29 33,33%
Katılımcı sayısı: 87. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusu 3246 kez okundu, 18 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-04-11, 11:15
admin1 Ken Block

http://www.vimeo.com/22700706 adresinde yer alan videodaki misyonerlik tarzı klasik müslüman misyonerliğinden ziyade hristiyan misyonerliğine benzemektedir.

Acaba sizce müslümanlar hristiyanları taklit ederlerken hristiyanlaşıyorlar mı?

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu?

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-04-11, 17:07
hedere

Bence anlatım tarzları farklı.

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-04-11, 17:27
SELEUKOS_NIKATOR

admin1
http://www.vimeo.com/22700706 adresinde yer alan videodaki misyonerlik tarzı klasik müslüman misyonerliğinden ziyade hristiyan misyonerliğine benzemektedir.

Acaba sizce müslümanlar hristiyanları taklit ederlerken hristiyanlaşıyorlar mı?
Cogunlikla müslüman misyonerler islami anlatirken ilk evvel baska din ve inanclari kötülüyerek baslamaktadirlar.

Yani kendi dinleri neden dogru yol oldugunu anlatamiyor baska inanclari kötülüyerek kendilerini hakli cikarmak istiyorlar.

Öyle bir tanitma veya misyonerlik olur mu?

Soruya gelince ve islam ile alakasi olmayan bir sey olduguna inaniyorum. Ister müslüman olsun ister ateis istersede baska inanclardan olsun Tanriyi,sevgiyi,kardeslig i, hürlülügü, demokrasiyi,esitligi arayan ve bunu son derecede aractiran hristiyan olacaktir.

Sadece dikkatimizi ceken bu olmustur son yillarda müslümanliktan hristiyanliga gecenlerin sayisi gercekten dünya capinda artmistir. Nedenini soracak olursak kanaatimca müslüman devletlerinde artan ögeretim sayisi ve internet üzerinde yapilan arastirmalardir. Insanlar evde oturarak arastirabiliyor kendi dinlerini baska inanclarlan karsilastirabiliyorlar.

Bugün Kurani - Kerimi cesitli dilerde okuyabiliyoruz ve icerdigi yazilari anliyabiliyoruz.

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-04-11, 18:16
Rab İyidir

anket şıklarından hiçbirisi doğru değil bence.çünkü evrensel bir kesin yok ortada.mesela hristiyanların diğerlerine nazaran nispeten daha rahat nefes aldığı ve dinlerini anlatabildikleri türkiyede müslümanken hristiyan olanlar bulunabilirken şeriatin kan kustuduğu ortadoğuda buna rastlanmaz.mürtedin cezası malum,tabi buna ek olarak şeriatçi hükümetin misyoner faaliyetlere uyguladığı sansür ve misyonerleri susturmasıda müjdenin yayılmasını zorlaştırmakta.ve müslümanken hristiyan olanların sayısı diğer dinlerden islama geçenlerin sayısına oranla daha fazla olduğu doğru fakat yinede dünyada müslüman sayısı artmakta.yani ölümler ve din değiştirmeler müslümanların net populasyon artışındaki ibrenin + da olmasına engel olmuyor.çok çocuk yapıyorlar,çok.avrupa iyice yaşlanırken ve ıssızlaşırken ortodoğu ve anadolu iyice kaynayan kazan gibi fokurdamaya,sokaklar kalabalıklaşmaya başlıyor.bunların çoğuda nüfus fazlalığından kaynaklanan işsizlikten mağdur aylak aylak gezen gençler.yani cevap iki şıkkında ortası bence.müslümanlar arasında hristiyan olan olsada net nüfus artışı hala +

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? hristiyanlık incil isa tevrat zebur29-04-11, 21:27
admin1 Ken Block

Misyonerlik tarzlarını kast etmiştik...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 >  

Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusuna benzer konular;

Müslümanlar.. Sevgili müslüman kardeşlerim.Her tanıdığım müslümana sorduğum ve olumsuz bir cevap aldığım soruyu buradada sormak isterim çünkü cidden insanın kendisine böyle bir soru sorması aklının ucundan bile geçmiyor.Nedeni korkutulmak. Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz müslümanlığı kendiniz seçtiniz diyemi yoksa müslüman bir toplumda doğdunuz içinmi seçtiniz ? Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz allahı sevdiğiniz içinmi ona inanıyorsunuz yoksa korktuğunuz içinmi ? Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz allah içinmi yoksa cennet içinmi çalışıyorsunuz ?

Müslümanlar cennete gidebilir mi? Merhabalar, foruma yeni üye oldum aklıma takılan bir şey yüzünden.Benim çok sevdiğim arkadaşlarım var ve kesinlikle iyi işler yapıp kötülüğe yönelmeyen insanlar fakat müslümanlar.Yani müslüman olduklarını sanıyorlar tabi müslüman olup kötülük yapmamak hristiyanlık inancına göre imkansız ama onlar kandırılmış olarak müslüman olduklarını söylüyorlar.Daha iyi açıklamak gerekirse müslümanlığı sevgi kardeşlik dini sanıyorlar bir şey gösterdiğinde yok onlar islamı yanlış anlamış yok bilmem ne tarzı olaylar bilirsiniz sizde türkiyede yaşıyoruz..Onlar için yapabileceğim bir şey var mı? Baba onları affeder mi?Mesihe iman etmeseler bile onun kutsallığına inanıp iyi işler yapan insanlar cennete gidebilecek mi? Yönetim Notu: Hayır gidemeyecekler. Kurtuluşun yolu Mesih'e imandır. "Oğul olmadan...

Bedir Savaşı ve Müslümanlar Müslüman eğitiminde ilk öğretilen şey müşriklere karşı kazanılmış ilk zafer olarak gösterilen Bedir Savaşıdır.Bu savaşın sebebi müşriklerin hadi Müslüman öldürelim demesinden değil Müslümanların Mekkelilerin kervanlarına saldırmasıyla olmuştur. 'Müslümanlar ile Mekke müşrikleri arasındaki ilk savaş olan Bedir Savaşı, Şam' dan dönmekte olan bir Mekke ticaret kervanını yağmalamak isteyen Müslümanların yaklaşık 300 kişilik bir askeri birliği bu iş için Medine' den yola çıkarması ile başlamıştır. Haberi alan Mekke müşrikleri de askeri bir birlik hazırlayıp kervanlarını savunmak istemiştir.'

Hristiyanlar ve müslümanlar ölünce ne olacaklar? yeni bi başlık açmalımıyım bilemedim ve o yüzden hazır burda samimi bi başlık varken sorumu burda dile getirmeyi sormayı uygun buldum kusura bakmayın lütfen.(yeni üyelerdenim) hristiyan inancında hristiyanları ve müslümanları nasıl bir son bekliyo(günahlar ve sevapları hesaba katmadan). yani ben müslüman öldüğümde ve siz hristiyan öldüğünüzde nelerle karşılaşıcaz nasıl bir muamele görücez farklarımız ne olucak? İncil ne der? şimdiden teşekkür ederim... (bu soruyu bi kaç hristiyan tanıdığıma sordum fakat tam anlamıyla bi cevap alamadım konu biraz dağıldı her seferinde)

Özür dileyen müslümanlar ve hristiyanlar merheba. yaniz zayıf kimseler başkalarin inancina hurmetsizlık yapar. eğer ben dunyada yaşyorsam herkese saugim sonsuzdir. kendimı sevmek ya inanmak istıyorsam önce gerek dunya- da beraber yaşıyan insanlari sevmesinı ve onlara inanmasinı örenem.her kimse sizler ve başka inaclara hekaret etmişse bir müsülman olarak özur dilerim. sayglarla papyar.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih