Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusu
3246 kez okundu,
18 kez cevaplandı. En son mesaj
admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>

29-04-11, 11:15
admin1 Ken Block
http://www.vimeo.com/22700706 adresinde yer alan videodaki misyonerlik tarzı klasik müslüman misyonerliğinden ziyade
hristiyan misyonerliğine benzemektedir.
Acaba sizce müslümanlar
hristiyanları taklit ederlerken
hristiyanlaşıyorlar mı?
Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu?
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

29-04-11, 17:07
hedere
Bence anlatım tarzları farklı.
FORUMA ÜYE OLUN! /

29-04-11, 17:27
SELEUKOS_NIKATOR
Cogunlikla müslüman misyonerler islami anlatirken ilk evvel baska din ve inanclari kötülüyerek baslamaktadirlar.
Yani kendi dinleri neden dogru yol oldugunu anlatamiyor baska inanclari kötülüyerek kendilerini hakli cikarmak istiyorlar.
Öyle bir tanitma veya misyonerlik olur mu?
Soruya gelince ve islam ile alakasi olmayan bir sey olduguna inaniyorum. Ister müslüman olsun ister ateis istersede baska inanclardan olsun Tanriyi,sevgiyi,kardeslig i, hürlülügü, demokrasiyi,esitligi arayan ve bunu son derecede aractiran
hristiyan olacaktir.
Sadece dikkatimizi ceken bu olmustur son yillarda müslümanliktan
hristiyanliga gecenlerin sayisi gercekten dünya capinda artmistir. Nedenini soracak olursak kanaatimca müslüman devletlerinde artan ögeretim sayisi ve internet üzerinde yapilan arastirmalardir. Insanlar evde oturarak arastirabiliyor kendi dinlerini baska inanclarlan karsilastirabiliyorlar.
Bugün Kurani - Kerimi cesitli dilerde okuyabiliyoruz ve icerdigi yazilari anliyabiliyoruz.
FORUMA ÜYE OLUN! /

29-04-11, 18:16
Rab İyidir
anket şıklarından hiçbirisi doğru değil bence.çünkü evrensel bir kesin yok ortada.mesela
hristiyanların diğerlerine nazaran nispeten daha rahat nefes aldığı ve dinlerini anlatabildikleri türkiyede müslümanken
hristiyan olanlar bulunabilirken şeriatin kan kustuduğu ortadoğuda buna rastlanmaz.mürtedin cezası malum,tabi buna ek olarak şeriatçi hükümetin misyoner faaliyetlere uyguladığı sansür ve misyonerleri susturmasıda müjdenin yayılmasını zorlaştırmakta.ve müslümanken
hristiyan olanların sayısı diğer dinlerden islama geçenlerin sayısına oranla daha fazla olduğu doğru fakat yinede dünyada müslüman sayısı artmakta.yani ölümler ve din değiştirmeler müslümanların net populasyon artışındaki ibrenin + da olmasına engel olmuyor.çok çocuk yapıyorlar,çok.avrupa iyice yaşlanırken ve ıssızlaşırken ortodoğu ve anadolu iyice kaynayan kazan gibi fokurdamaya,sokaklar kalabalıklaşmaya başlıyor.bunların çoğuda nüfus fazlalığından kaynaklanan işsizlikten mağdur aylak aylak gezen gençler.yani cevap iki şıkkında ortası bence.müslümanlar arasında
hristiyan olan olsada net nüfus artışı hala +
FORUMA ÜYE OLUN! /

29-04-11, 21:27
admin1 Ken Block
Misyonerlik tarzlarını kast etmiştik...
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
FORUMA ÜYE OLUN! /
Müslümanlar hristiyanlaşıyor mu? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil