| HRİSTİYAN FORUM
> Anketler
: Nasıl vaftiz oldunuz? - Sayfa 7 konusu 4302 kez okundu, 31 kez cevaplandı. En son mesaj balkan tarafından gönderildi. Nasıl vaftiz oldunuz? 1)Vücudumun tamamı suya batırılarak 2)Sadece başımın üzerine su dökülerek 3)Başıma su dökülmeden, sadece birkaç damla serpilerek Nasıl vaftiz oldunuz?
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Anketimiz: Nasıl vaftiz oldunuz?
Vücudumun tamamı suya batırılarak
18
72,00%
Sadece başımın üzerine su dökülerek
5
20,00%
Başıma su dökülmeden, sadece birkaç damla serpilerek
2
8,00%
Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Nasıl vaftiz oldunuz? konusu 4302 kez okundu, 31 kez cevaplandı. En son mesaj balkan tarafından gönderildi.
Hangi isimle vaftiz oldunuz? Vaftiz edilirken yalnızca "İsa'nın adında" mı yoksa, "Baba, Oğul ve Kutsal Ruh adında" mı vaftiz oldunuz?
Vaftiz ve Kimlik Sevgili kardeşlerim bir arkadaşımın yaşadığı olayı sizlerle paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. Zira ben işin içinden çıkamadım.
Ortodoks Kilisesi ibadetlerine katılan bir arkadaşım Kilisenin rahibine vaftiz olmak istediğini tam bir imanla Mesih'in yolunda ilerlemek istediğini belirtti.
Bunun üzerine rahip kimliğinde hala islam ibaresi bulunduğu için kendisini vaftiz etmeyi reddetti.
Bu arkadaşım doktor yani devlet hizmetinde. Malumunuz benzer olayla daha önce karşılaşan bir kaç memur arkadaşının kimliğini değiştirmesi sonucu sürüldüğünden dolayı ülkemiz şartları buna el vermediği için kimliğini değiştirmenin mesleki ve yaşayışını etkileyecek olumlu olumsuz yönlerini hala göz önünde bulundurarak çelişkiye düşüyor.
Burada çıkmaza girdiğim konu şu; bir inanlıyı rahip nasıl...
Vaftiz merhabalar
ben 20 yaşında bir gençim. yılbaşında kiliseye arkadaşımla gitmiştim ve vaftiz nasıl olucagım hakkında bilgi alıcaktım. Papazımızın italyaya noel için gittiğini söylediler ve o gün bu gündür okulumdan dolayı bu işi tamamlıyamadım. Neyseki bu siteyi buldum (bu benim hayatımdaki kullandığım tek forum sitesi ) bu şekilde sizlere soruyorum... Ben nasıl vaftiz olucam? ne yapmam gerekiyor? kilisemden bir randevu almam gereklimi ? gerçekten yardımınıza ihtiyacım var
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil