| HRİSTİYAN FORUM
> Anketler
: Şeytan olsaydınız kiliseye nasıl saldırırdınız? konusu 2475 kez okundu, 25 kez cevaplandı. En son mesaj Anastasia tarafından gönderildi. Şeytan olsaydınız kiliseye nasıl saldırırdınız? Şeytan olsaydınız kiliseye nasıl saldırırdınız? Şeytan olsaydınız kiliseye nasıl saldırırdınız?
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Şeytan olsaydınız kiliseye nasıl saldırırdınız? konusu 2475 kez okundu, 25 kez cevaplandı. En son mesaj Anastasia tarafından gönderildi.
bu nasıl soru. soru şöyle olsa daha iyi olurdu kilisemizi şeytanın saldırılarına karşı nasıl koruyabiliriz. bizden iyi şeyler beklenir kötü şeyler değil. şimdi bizim kötü şeyleri düşünüp yazıya geçmemizi bekliyrsunuz ama nafile, biz mesihten bunu miras almadık
saygılarımla
kolay gelsin
Yönetim Notu: Bunun bir anket olduğunun farkında mısınız? İncil'de "Şeytan'ın yollarını bilmez değiliz" dendiğinin farkında mısınız? Bu ankette Şeytan'ın taktiklerini hatırlayıp, uyanık olmaya çalıştığımızın farkında mısınız? Size sorulmuş bu soru ile sizden kötü şeyler beklenmesinin bambaşka şeyler olduğunun farkında mısınız? Sizden kötü şeyler düşünüp yazıya geçirmenizi beklemiyoruz, şeytanın yollarını hatırlamanızı, kiliseye nasıl saldırdığının kafanızda canlanmasını ve bu bağlamda da uyanık olmanızı istiyoruz.
Eger seytan olsaydim; Kilise'yi kendi icinde parcalardim. Tek bir Kilise olarak kurulan Kilise'yi farkli Kilise'lere ayirirdim. Bunu yaptigim zaman, baska bisey yapmama gerek kalmazdi. Cunku bu sekilde hicbir yapi zaten ayakta kalamazdi.
Eğer bir şeytan olsaydım vatican a gider St. Peter Meydannında papayı çarmaha gerip bütün cardinalleri etrafına odun misali koyardım ve müthiş bir cehennem sunardım her kiliseyi eş zamanlı havaya uçururdum ve dünya dışından görücenek çekilde hac işreti şeklinde bir cehennem görüntüsü verirdimm
Şeytan olsaydınız kiliseye nasıl saldırırdınız? konusuna benzer konular;
Kiliseye giderken nasıl giyinmeliyim? Yarın ilk defa kiliseye gideceğim pazar ayinine katılacağım... Ancak bu gün kiliseye gittiğimde saati sordum ancak kıyafeti sormayı unuttum. Kiliseye kıyafet görgüsü nedir? Erkekler ve kadınlar ne giyer? Ben 15 yaşındayım bir farklılık olur mu?
Rabbin sevgisi üzerinizde olsun...
Rab İsa Mesih'in Şeytan Tarafından Sınanması İncil de İsa Rab'bin bir çölde İblis tarafından sınandığı yazar . Bana bu olay biraz saçma geliyor . Babanın oğlu , Kutsal İsa Rab'bimizi İblis nasıl olur da sınar ? Bana saçma geldiği için size sormak istedim . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .
Rab'bin lütfu sizinle olsun .
Yönetim Notu: Sevgili kardeşim, İncil olanları anlatır, bu olayların insanlara saçma gelip gelmemesine bakmaz, önemsemez. İncil'de anlatılan neredeyse her olayın Eski Antlaşma'daki bir metne gönderme yaptığı söylenebilir. Ayrıca bu olay insanların anladığı anlamda "şüphe" sınaması değildir, orada Yahşuah (İsa)'nın Şeytan'a verdiği cevaplar (eski antlaşma ayetleri) aslında biz iman edenler için belirtilerdir. Çünkü zaten denenmeden önce Tanrı O'nun için "Benim Oğlum'dur, O'ndan hoşnudum" diyerek...
Şeytan Çıkarma Şeytan Çıkarma ayininin gerçekliğini açıklar mısınız? Yani Katolik Kilisesi Şeytan Çıkarma işine nasıl bakıyor? Gerçeklik payı var mı? Gerçek midir? Örnekleri var mıdır? Kısacası Şeytan Çıkarma hakkında bilgi istiyorum.
Bu cuma günü Ayin(the Rite) adlı bir film vizyona giriyor ilgimi öylesine çok çektiki anlatamam. Gitmeden önce bu konuda bilgim olsun istedim. Bir Katolik olarak bunları öğrenmeliyim diye düşünüyorum.
Cevaplar için teşekkürler..
Oğuz..
İncilde Şeytan Merhabalar. Bir meraktır gidiyorum Hristiyanlıkla ilgili. İncilin bir bölümünü okuyabildim şu zamana kadar fakat okurken şeytan takıldı aklıma ve okuduğum bölümlerde ya görmedim yada dikkat etmedim tam bilemiyorum. İncilde ŞEYTAndan bahsediliyor mu? Ediliyorsa ne şekilde? Bilginize sığınıyorum teşekkür ederim.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil