| thomas |
| Sanırım çoğu arkadaşımız için araç, benim için ne amaç ne araç. Rap İsa Mesih din, meshep vb... kurmadı ve kurun demedi. |
| thomas |
|
Kutsal Kitapta sadece Kutsal Kitabı kullanın diye bir ayet yok ama benim elimde sadece Kutsal Kitap var, geleneklerim yok benim, ihtiyacım da yok, olanlara saygılar |
| thomas |
|
Sebastian, ben buraya anket diye girdim, soru cevap diye değil, soru cevap istesem forumun diğer bölümlerine de katılırdım, yeni üye değilim ama uzun zamandır yoktum, şu anki yöneticiler bu forumda o zamanki görevimin ne olduğunu rahatlıla açıp bakabilirler, test yapacak değilim, ben neden sana herhangi bir kiliseye neden katılyorsu diye soröuyorsan lütfen sen de bana sorma, bu benim karararım, tartışmak istersem forum bölümlerinde birine girerim, Kutsal Kitapta sadece Kutsal Kitabı kullanın diye bir ayet yok ama benim elimde sadece Kutsal Kitap var, geleneklerim yok benim, ihtiyacım da yok, olanlara saygılar Yönetim Notu: Buradaki üyeleri öğreti veya bilgi konusunda kısıtlayamazsınız. İsteyen üyelerimiz size istedikleri konularda soru sorma hakkına sahiptirler. |