K A P K A N
Sizce neden Polat Alemdar'ın kızı hristiyan oldu?
Böyle bir senaryo yazılması ile hristiyanların yeniden hedef gösterilmeye başlanması arasında "paralellik" olabilir mi?
In Hoc Signo Vinces
Kesinlikle. Polat'ın kızı Hristiyan oldu aman ne kötü oldu! Şimdi ne senaryolar döner Tanrı bilir, Hristiyanlık yanlış diye Polat'ın kızını hidayete erdirmeye çalışacaklar!
L y d i a
Kesin o kıza da diğer bölümde maaş bağlayacaklar, AB vatandaşlığı verecekler, eline de pasaport oooh... kız yan gelip yatacak, gezip tozacak arada bir günah itirafi yapacak.
Eh zaten Hristiyan inancı bunlardan ibaret nasıl olsa değil mi? Amaç halka en doğru şekilde tanıtmak.
Sonra da burası "Hristiyan olunca pasaportum olacakmış, yardım eder misiniz" benzeri sorularla dolacak.
Dicit ei Jesus: Ego sum via, et veritas, et vita. Nemo venit ad Patrem, nisi per me. (Joh 14:6)
exelans_22
|
|
L y d i a
|
Kesin o kıza da diğer bölümde maaş bağlayacaklar, AB vatandaşlığı verecekler, eline de pasaport oooh... kız yan gelip yatacak, gezip tozacak arada bir günah itirafi yapacak.
Eh zaten Hristiyan inancı bunlardan ibaret nasıl olsa değil mi? Amaç halka en doğru şekilde tanıtmak.
Sonra da burası "Hristiyan olunca pasaportum olacakmış, yardım eder misiniz" benzeri sorularla dolacak.
|
çok doğru..inanılan değerler bu kadar ucuz olmamalı..yazık
selll
|
|
L y d i a
|
|
Diziyi izlemiyorum. Mevzuyu buradan okudum. Ama Sayin Lydia bence seneryo şu şekilde bitecek; Bu meşhur şahsın kızı dizinin sonunda doğru yolu bulacak:))) Ve geriye; dizi takipçileri arasında kötü bir Hristiyan algısı yaratılacak. Zaten bu ülke insanının %76'sı Hristiyan komşu istemiyor ve sanırım diziden sonra bu rakam biraz daha yukarılara çıkacak.
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler