|
|
selll
|
|
|
L y d i a
|
Kesin o kıza da diğer bölümde maaş bağlayacaklar, AB vatandaşlığı verecekler, eline de pasaport oooh... kız yan gelip yatacak, gezip tozacak arada bir günah itirafi yapacak.
Eh zaten Hristiyan inancı bunlardan ibaret nasıl olsa değil mi? Amaç halka en doğru şekilde tanıtmak.
Sonra da burası "Hristiyan olunca pasaportum olacakmış, yardım eder misiniz" benzeri sorularla dolacak.
|
Diziyi izlemiyorum. Mevzuyu buradan okudum. Ama Sayin Lydia bence seneryo şu şekilde bitecek; Bu meşhur şahsın kızı dizinin sonunda doğru yolu bulacak:))) Ve geriye; dizi takipçileri arasında kötü bir Hristiyan algısı yaratılacak. Zaten bu ülke insanının %76'sı Hristiyan komşu istemiyor ve sanırım diziden sonra bu rakam biraz daha yukarılara çıkacak.
|
Evet elbette, bu kızı doğru yola götürmek için ellerinden geleni ardına koymayacaklar. Bak yanarsın, falan filan. Kız da pes eder bence, evet en doğru İslammış filan der.
Tüm bunlardan geriye de, bizim aşağılanmış inancımız kalacak. Sonra da eli silahlı psikopatlar zaten dolanıyor her yerde, saldırılar vs. başlayacak. Cinayetler... İnsanlar zaten Hristiyanlık inancına ön yargılı! Bir de bu diziler provoke edince...Ohoo..
Bence dizinin devam bölümlerini izleyelim bakalım nasıl tepki verecekler. Bu tepkiye göre dava filan açılabilir. Halkın kabul ettiği dini inançları aşağılamak vs. gerekçesiyle.
Zaten son derece zararlı bir dizi bu, nasıl hala yayında anlamıyorum. İnsanlar ben Polat Alemdar'ım diye ortalıkta adam öldürüyor. Böyle bir olay olmuştu hatırlıyorum...