Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz?

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Anketler : Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? konusu 5268 kez okundu, 26 kez cevaplandı. En son mesaj Daniel75 tarafından gönderildi. Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? Biliyorsunuz ki medyada dindar/dinsiz gençlik yetiştirilmesi tartışması var. Tabi dindar denilirken biz hristiyanlar buna dahil edilmiyoruz. Dindar gençlik denilirken, İslami bir gençlik kast ediliyor. Peki ya siz Türkiyeli hristiyanlar hangisini tercih edersiniz? Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Anketimiz: Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz?
İslami (Dindar) 7 11,29%
Ateist (Dinsiz) 55 88,71%
Katılımcı sayısı: 62. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? konusu 5268 kez okundu, 26 kez cevaplandı. En son mesaj Daniel75 tarafından gönderildi.

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-02-12, 18:15
admin1 Ken Block

Biliyorsunuz ki medyada dindar/dinsiz gençlik yetiştirilmesi tartışması var. Tabi dindar denilirken biz hristiyanlar buna dahil edilmiyoruz. Dindar gençlik denilirken, İslami bir gençlik kast ediliyor.

Peki ya siz Türkiyeli hristiyanlar hangisini tercih edersiniz?

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz?

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-02-12, 18:17
admin1 Ken Block

Ankete oy veren hristiyan olmayan üyelerin oyları silinecek, istatistiklerden düşülecektir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz?

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-02-12, 19:45
cengiz33

Ben ikisinide istemem ne islami nede ateist toplum

Ben hristiyan toplum isterim

Yönetim Notu: Ne yazık ki başbakan öyle bir seçenek sunmuyor... Birini seçmek zorundasınız...

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeRomalılar 10. Bölüm - 16
Ne var ki, herkes Müjde'ye uymadı. Yeşaya'nın dediği gibi: «Rab, verdiğimiz habere kim inandı?»
mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-02-12, 22:33
datatip

Tanıdığım ateistler,tanıdığım müslümanlara göre barışçıllar,değişik görüşlere daha açıklar,zihinleri de daha açıktı.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeYu.10: 14-15 Ben iyi çobanım. Benimkileri tanırım. Baba beni tanıdığı, ben de Baba'yı tanıdığım gibi, benimkiler de beni tanır.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-02-12, 22:37
trak82

normalde 2 sinide istemem...ama şöyle düşünürsek ateister diger dinlere daha hoşgörülüler enazında saldırmıyorlar öldürmüyorlar,dışlamıyorl ar...........islamcı toplumların nasıl olduğunu söylemeye bile gerek yok......o yüzden ateisti seçerim

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 > Sonuncu »  

Türkiye'de dindar (İslami) mı, yoksa dinsiz (ateist) gençlik mi istersiniz? konusuna benzer konular;

Şerif Mardin: "Türkiye'de İslami merak artıyor" Taraf gazetesinden Neşe Düzel'in sorularını yanıtlayan Mardin, Türkiye'de İslam'a olan merak ve ilginin arttığı söyledi. T24 - Siyaset Sosyoloğu Şerif Mardin'in Cumhuriyet, modernleşme, İslam üzerine İngilizce yazdığı makaleler Türkçe'ye çevrilerek Türkiye, İslam, Sekülarizm adıyla yayınlandı. Taraf gazetesinden Neşe Düzel'in sorularını yanıtlayan Mardin, Türkiye'de İslam'a olan merak ve ilginin arttığı belirterek "Türkiye’de toplumda bir merak var. İnsanların çoğu, İslami kültür ögesi peşindeler. İslami diriliş dediğim şeyin bir tarafında işte bu İslami merak var. Dirilişin diğer tarafında da, bu merakı destekleyen ve bu arayışın daha ileriye gitmesini isteyen kimseler var" dedi. Neşe Düzel'in Taraf'ta "İslamiyet'in enerjisi artıyor" başlığıyla yayımlanan (10 Ekim 2011) yazısı...

Ateist bir ailenin ateist bir ferdi olarak Rab İsa Mesih'e dönen var mı? Ben 68 kuşağı diye adlandırılan, sosyalizme inanmış, onun için mücadele etmiş, hiç bir dini inancı olmayan bir aile yapısı içinde yetiştirildim. Anne ve babada hiç bir din inancı olmayınca, doğal olarak yetiştirilirken siz de ateist bir birey olarak kendinizi tanımlıyorsunuz. Bir parça bununla ilgili yorumda bulunmak istiyorum eğer yönetim izin verirse. Hayatımın ilerleyen yıllarında tanışıp, uzun uzadıya inanç üzerine sohbetler ettiğim pek çok insanın otomatik olarak şöyle düşündüklerini gördüm. Eğer tanrı inancın ve korkun yoksa, kötülük yapmamak, adaletsiz olmamak için hiç bir nedenin olmaması gerekir. Her aklına gelen ahlaksızlığı yapabilirsin, ya da yapmışsındır gibi önyargıların çok yaygın olduğunu gördüm. Bu konuştuğum insanlar çoğunlukla müslüman kişilerdi. İyi davranmanın ya...

Eskiden dindar Müslüman olup Hristiyanlığa geçmiş insanlar var mı? Kıymetli Arkadaşlar, Geçmişte kültür Müslümanı değil dindar bir Müslüman olarak yaşamış biri olarak itiraf etmeliyim, artık bu dine inanmıyorum. Bilhassa son 3 yıldır geçmişte de bir türlü açıklanamayan İslam'daki çelişkiler beni bu dinden git gide soğuttu ve son bir senedir artık İslam'ı açıkça reddediyorum. Fakat Tanrı'nın varlığına da inancım sürüyor. Sizin anlayacağınız bir deist olarak yaşıyorum ancak bu bana huzur da vermiyor. Son bir senedir değişik inanç biçimlerini ve dinleri inceledim. En makulü ve akla yatanı Hristiyanlık olarak görüyorum. Yurtdışına çıktığım zamanlarda gezi amaçlı gittiğim kilise ve ya katedrallerdeki huzur verici atmosferi de yaşadım. Fakat o dönemde Müslüman olduğum için bunun şeytandan gelen bir duygu olduğuna inandırmaya çalıştım kendimi. Dün akşam...

Milli Görüş Gençlik Kolları'nın Ruhban Okulu hakkında görüşleri Milli Görüş Gençlik Kolları’nın Ruhban Okulu hakkında görüşleri http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/05/agd-ruhban-okulu-na-nasil-bakiyor-medium-0.jpg Milli Görüş Gençlik Kolları’nın Ruhban Okulu hakkında görüşleri AGD Genel Başkanı İlyas Tongüç, ruhban okulunun açılması ile ilgili tartışmaları değerlendirerek “Bu milletin asli unsuru olan Müslümanlardan esirgenen özgürlük, azınlıklara verilemez” diye konuştu. Ankara-Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı İlyas Tongüç, ruhban okulunun açılmasıyla ilgili olarak “Bu milletin asli unsuru olan Müslümanlardan esirgenen özgürlük, azınlıklara verilemez” dedi. TV-5′e konuşan İlyas Tongüç, “AB’yi, ABD’yi memnun etmek için gerekirse yasaları değiştiririz diyenler bu ülke kahir ekseriyetinin beklentilerine...

turkiyede dindar aile cocugu olmak turkiyede dindar aile cocugu olmak sanirim ancak yasana bilir demekten baska anlatacak kelime bulunmaz zorla namaz kildirma zorla oruc tuturma zorla sakal biraktirma zorla tarikatlere gonderme.boyle bir dusunce sanirim hic bir dindara yakismaz zorla dindarlik olunndurulmaz yasatilmaz yasanir yurekten ysanir ozgur iradeyle sirf hristiyan olmus bir arkadasin dusunceleri kafama yatti ve benimsedigim icin ailem tarafindan oldurulme endisesi yasayacagim aklimin ucundan bile gecemezdi sinsice hemde ama kendimi kurtardim ve ingiltereye attim ama malesef arkadasim zorla namaza baslatilip musluman edildi cevreler tarafindan bense ne musluman nede hristiyan olarak kalabildim sadece benimsiyorum hristiyanligi kabul ediyorum hosuma gidiyor dusundugum zaman huzur buluyorum oysa hic bir bilgimde yok...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih