PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM

Sayfa : 1 2 3 [4] 5 6 7

Titus
14-01-08, 16:18
Titus kardeş, hem tanıklığınızı okudum hem de kendi tanıklığıma çok benzettim. Müjdeyi yaymanın en güzel şekillerinden biri imanlının kendi tanıklığı oluyor. RAB sizi bereketlesin.
Amin kardeşim..RAB hepimizi bereketlesin..

Fırat Çölgeçen
24-01-08, 22:56
Aşağıdaki anlatım ; bir Rab'deki kardeşle söyleşi üzerine, biraz daha ayrıntılı , ama sıkıcı olmayacak şekilde Rab'deki tanıklık için ifade edilecektir. Bazı noktalara inanmakta güçlük çekilebilir ya da bir masal olduğu düşünülebilir. Lakin, (Fazla ayrıntıya girinmeyeceği için gerçekliğine inanmanız istemiyle) her anında, Rab'bin eli olduğu oratadır.....
İzmir'in bir semtinde doğan; mangal kömüründe ısındıklarını sanırlarken,annesi ile birlikte bir Girit'li kadın tarafından yaşama döndürülen bir çocuk. Daha sonraki yıllarda; askeri bir danper tarafından ,el ele üç çocuktan biri olan,ama sadece o aracın darbesine kalan,Dicle'nin (altı çamur,suyu hızlı akan ) karanlıklarına doğru aşağıya doğru yuvarlanırken,babası tarafından kurtulan bir kişi !.Göğe doğru giderken,anne ve babasının ıstırapları arasında, öldü denilen vücuda (Verilen izin doğrultusunda) dönen bir kişilik.
Daha sonraki yıllarda; kan gövdeyi götürdü denilen zamanlarda; gördüğü görümler (Gelecekte yaşanacak olgulara özgü) sayesinde ölümlerden kurtulan bir genç !...Aradığı Tanrı'yı; bir ateistle konuşmasından sonra (Hemen olmasa da) İncil'i okumasının sonucunda, yılları alan bir araştırma sonrası Rab'bi bulması...Ama ;hemen değil !..Kuzeydeki, Doğudaki,iç Anadolu'daki, Güneydeki ve Batı'daki yaşanan güncellikler,dünya ,benlik kavgaları ve halen devam eden şeytanın oyunlarının getirdiği zorluklar...
Sonuç; Tanrı'da olma, bu yeryüzünde O'nun bekçiliğini yapmaya çalışma ve ruhsal savaşı sürdürme...
Rab; inanlılara,her an , kuvvet,sabır, direnç,alçakgönüllülük,anlayış,sağl ık verirken; onları kutsal malaklariyle korusun.

Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.

sonsuzdiren
25-01-08, 02:44
Sevgili kardeşim Rab'deki tanıklığınızı anlattığınız için teşekkür ederim; daha ayrıntılı olarak ayrı bir konu başlığı içinde anlatmanızı da rica ediyorum.

Kayıp koyunlarını bulan ve hizmetinde kullanan İyi çoban Rab İsa Mesih'e şükürler olsun.