PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7

Fırat Çölgeçen
25-01-08, 11:10
Sayın sonsuzdiren;yazınız için teşekkür ederim.Rab,izin verirse,haftaya biraz daha boş zamanım olacak.Dediğiniz gibi;daha ayrıntılı ifade etmeye çalışacağım.
Yazıda bazı sözcüklerin yazılışı yalınış iletilmiştir;özür dilerim: "oratadır"=> ortadadır ; "malaklariyle" => melekleriyle, olacak.
Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.

Emre-istanbul
04-05-08, 13:20
Sevgili Titus tanıklığını okurken gerçektende çok duygulandığımı belirtmek isterim çünkü ben adeta kendimi gördüm diyebilirim senin tanıklığını okurken.
Artı Fenerbahçeliymişsinde bak iki tane ortak noktamız oldu ne kadar sevindirici :):):)
Rab imanımızı korusun ve bizim gibi herkesin İsa Mesih yolunda ilerlemesine vesile olsun diliyorum.
Esenlikler!

Titus
04-05-08, 21:17
Sevgili Titus tanıklığını okurken gerçektende çok duygulandığımı belirtmek isterim çünkü ben adeta kendimi gördüm diyebilirim senin tanıklığını okurken.
Artı Fenerbahçeliymişsinde bak iki tane ortak noktamız oldu ne kadar sevindirici :):):)
Rab imanımızı korusun ve bizim gibi herkesin İsa Mesih yolunda ilerlemesine vesile olsun diliyorum.
Esenlikler!

Teşekkür ederim kardeşim yazın için..İki ortak noktamız içinde sevindim ;) esenlikle kal