Orijinalini görmek için tıklayınız : TANIKLIĞIM İSA'YA YÜRÜYÜŞÜM
Fırat Çölgeçen
25-01-08, 11:10
Sayın sonsuzdiren;yazınız için teşekkür ederim.Rab,izin verirse,haftaya biraz daha boş zamanım olacak.Dediğiniz gibi;daha ayrıntılı ifade etmeye çalışacağım.
Yazıda bazı sözcüklerin yazılışı yalınış iletilmiştir;özür dilerim: "oratadır"=> ortadadır ; "malaklariyle" => melekleriyle, olacak.
Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.
Emre-istanbul
04-05-08, 13:20
Sevgili Titus tanıklığını okurken gerçektende çok duygulandığımı belirtmek isterim çünkü ben adeta kendimi gördüm diyebilirim senin tanıklığını okurken.
Artı Fenerbahçeliymişsinde bak iki tane ortak noktamız oldu ne kadar sevindirici :):):)
Rab imanımızı korusun ve bizim gibi herkesin İsa Mesih yolunda ilerlemesine vesile olsun diliyorum.
Esenlikler!
Sevgili Titus tanıklığını okurken gerçektende çok duygulandığımı belirtmek isterim çünkü ben adeta kendimi gördüm diyebilirim senin tanıklığını okurken.
Artı Fenerbahçeliymişsinde bak iki tane ortak noktamız oldu ne kadar sevindirici :):):)
Rab imanımızı korusun ve bizim gibi herkesin İsa Mesih yolunda ilerlemesine vesile olsun diliyorum.
Esenlikler!
Teşekkür ederim kardeşim yazın için..İki ortak noktamız içinde sevindim ;) esenlikle kal
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.