PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cennet Neye Benzer?

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

bozo_666
10-12-05, 13:29
HAYIR serdar bey ben size katılmıyorum düşünceleriniz çok saçma sonuçta herkes bir şey hakkında yorum yapar ve bizimle paylaşır bunu hep beraber eleştirmeliyiz biz tanırının çocuklarıyız sonuçta baba oğulo ve kursal ruh var denilen bi şeyler var buna inan malıyızz eğer inanmasak bir boşlukta oluru z tanrı hepinizi korusun

erhan-ata
19-12-05, 12:43
cennet veya cehennem bunu nasıl bır sekılde dusunursen o sekıl olmasını dılerım sana ama gercek anlamda bunu oldukten sonra anlayacaksın ....

sahika
19-12-05, 13:24
cennet veya cehennem bunu nasıl bır sekılde dusunursen o sekıl olmasını dılerım sana ama gercek anlamda bunu oldukten sonra anlayacaksın ....

Bakin Eski anlasmada Cennet tasviri nasil gecer: Yeseya 11.6.O'nun doneminde kurtla kuzu bir arada yasayacak, parsla oglak birlikte yatacak, buzagi, genc aslan ve besili sigir yanyana duracak.Onlari kucuk bir cocuk gudecek.Inekle ayi birlikte otlayacak.Yavrulari bir arada yatacak.Aslan sigir gibi saman yiyecek.Emzikteki bebek kobra deligi uzerinde oynayacak.Sutten kesilmis cocuk elini engerek kovuguna sokacak.Kutsal dagimin hicbiryerinde kimse zarar vermeyecek, yok etmeyecek.Cunku sular denizi nasil dolduruyorsa, dunya da RAB'bin bilgisiyle dolacak.
Goruyoruz RAB'bin yarattigi yeni dunyada tehlike ve yok edici yok.Dunyanin sonu soyle anlatiliyor:Luka 21.25."Guneste, ayda ve yildizlarda belirtiler gorulecek.Yeryuzun uluslar denizin ve dalgalarin ugultusundan saskina donecek, dehsete dusecekler.Dunyanin uzerine gelecek felaketleri bekleyen insanlar korkudan dehsete dusecekler.Cunku Goksel gucler sarsilacak.O zaman Insanoglunun bulut icinde ve buyuk guc ve gorkemle geldigini gorecekler." Vahiy 22.12.Iste tez geliyorum.Verecegim oduller yanimdadir.Herkese yaptiginin karsiligini verecegim.Alfa ve Omega birinci ve sonuncu BENIM.Kaftanlarini yikayan, boylelikle yasam agacindan yemeye hak kazanarak kapilardan gecip kente girenlere ne mutlu!Kopekler(Dusuk karakterli insanlar), buyuculer, fuhus yapanlar, adam oldurenler, putperestler, yalani sevip hile yapanlarin hepsi disarida kalacaklar.Ben Isa, kiliselerle ilgili tanikligi sizlere iletsin diye melegimi gonderdim.Davut'un koku ve soyu Ben'im...Ruh ve Gelin(Imanlilar toplulugu)Gel!diyorlar.Isiten Gel! desin.Susayan gelsin.Dileyen yasam suyundan karsiliksiz alsin." Rab davet ediyor. Sahika