Orijinalini görmek için tıklayınız : kime danışabilirim?
Hristiyanlık'a karşı ilgi ve merakı olan bir genç kız olarak aklımda bu dinle ilgili bir sürü soru var. Bana dininizin tüm inançlarını, mezhepler arasındaki farklılıkları, kilise kavramını, din bilginlerinizi, bir insanın neden Hristiyan olması gerektiğini, Hristiyanlıkta diğer dinlere bakış açılarını ve Hristiyanlıkla ilgili benim de aklıma gelmeyen belki ama bilinmesi gereken konuları hiçbir fikri olmayan bir insanın da anlayabileceği gibi basite indirgeyerek anlatacak bilgili bir kişiyle düzenli olarak görüşmek ve bilgilenmek istiyorum, ancak kime ve nasıl danışacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar
Kartalda bir kilise bulunmaktadır.<SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript> <!-- var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='; var addy97278 = 'kartalkilisesi' + '@'; addy97278 = addy97278 + 'hotmail' + '.' + 'com'; document.write( '<a ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy97278 + '\'>' ); document.write( addy97278 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n </SCRIPT>E-mail adresi var felan var oradan yetkili kişilere ulaşabilirsiniz.Ayrıca Tel numarasıda var oradan da ögrenebilirsiniz.
Kartal Kilisesi
kartalkilisesi@hotmail.com (kartalkilisesi@hotmail.com)<SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript> <!-- document.write( '<span style=\'display: none;\'>' ); //--> </SCRIPT>
TeL: 0538 520 92 75
Rabbimizin esenliği ve sevgisiyle kalın...
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.