Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımınıza ihtiyacım var lütfen
katolik_genc
12-12-07, 14:52
Arkadaşlar ben Konya'da oturuyorum merkezde. Bugün birileri konuşurken duydum ama konuşanları tanımıyorum. Konya da misyoner evleri varmış. Acaba bi bilginiz var mı? Ben bu evlere gitmek istiyorum ama evlerin yerini bilmediğim için malesef gidemiyorum. Ben bi kaç yıldır katoliğim. Siz benden daha yetkilisiniz ve daha bilgilisiniz. Acaba rica etsem bu evlerin yerini bana bulabilirmisiniz ya da araştırabilirmisiniz?Yardım eden bütün arkadaşlara Mesih İsa yardımcı olsun..
selam...
sevgili kardeşim mesajını okudum ben sana yardımcı olabilirim sanırım ama önce senınle görüşüp konusmam gerekiyor... bu tel numaram 0546******* beni ararsan sennınle ıstediğin zaman buluşur o misyoner evleri die isimlendirdiğin kilisemize seni davet edebilirim... saygılarımla niyazi kardeşin
Arkadaşlar ben Konya'da oturuyorum merkezde. Bugün birileri konuşurken duydum ama konuşanları tanımıyorum. Konya da misyoner evleri varmış. Acaba bi bilginiz var mı? Ben bu evlere gitmek istiyorum ama evlerin yerini bilmediğim için malesef gidemiyorum. Ben bi kaç yıldır katoliğim. Siz benden daha yetkilisiniz ve daha bilgilisiniz. Acaba rica etsem bu evlerin yerini bana bulabilirmisiniz ya da araştırabilirmisiniz?Yardım eden bütün arkadaşlara Mesih İsa yardımcı olsun..
sevgili kardeşim.bir kaç yıldır katoliğim diyorsun.peki vaftiz oldunmu?konyada aziz pavlus kilisesi var.ordan bilgi alabilirsin.konyada misyoner evleri varsada onlar protestan hristiyan evleri.katoliklerle ilgisi yok.eğer katoliksen evde katoliklik olmaz kardeşim.bunu bilmem lazım.rab hisus seninle olsun.bu arada iyi noeller.
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.