Orijinalini görmek için tıklayınız : ADANADA KİLİSE
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
kardeşim, nerede nasıl toplanacağımız çok sorun değil. siz aranızda bir karara varın ne zaman nerede olacağınız konusunda. ben heryere gelebilirim, ve siz kardeşlerimi bebekli ye götüreblirim.
Sevgili arkadaşlar. Adanada kilise arayan arkadaşlar. Galeria binasının arkasındaki hastanenin yanında bir kilise var.
ferhatpolat49
14-03-08, 22:16
adanavizyon@gmail.com size yardımcı olacaklardır.
mrb inan kardeşim dün musa kardeşimle tanıştım ve bana haddinden fazla yakınlık gösterdi her ne kadar tlf konuşmuş olsakta yinede bana göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı çok sevindim ve umarım musa kardeşimle buluştuğumuzda beni daha iyi anlar ve bende inandığım hiristiyanlık dinini daha güzel yaşar ve elimden geldiğince çevremdeki insanlara daha doğrusu isteyen kardeşlerime anlatırım musa kardeşimle ilk konuştuğumuzda ona yardım istiyorum dedim oda bana maddi olarak yardımcı olamayız dedi bende kendisine asla maddi yardım demedim manevi yardım istediğimi söyledim ve kendiside olumlu karşıladı umarım bundan sonra herşey daha güzel olacak temennim tek bu
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.11, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.