Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldaki faaliyetlere katılmak istiyorum
merhaba arkadaşlar ben istanbulda oturuyor um burdaki faliyetler hakkında bilgi edinmek istiyorum örneğin katolik olmak istiyorum fakat danışacağım bilgi edine bileceğim kimse yok.ban yardımcı olursanız çok büuük bir iyilik yapmış olusunuz.herhangi bir telefon nnumarası yada bir adres!
bilgi olabileceğim herhangi birşey siz arkadaşlardan yardım bekliorum lütfen..
merhaba arkadaşlar ben istanbulda oturuyor um burdaki faliyetler hakkında bilgi edinmek istiyorum örneğin katolik olmak istiyorum fakat danışacağım bilgi edine bileceğim kimse yok.ban yardımcı olursanız çok büuük bir iyilik yapmış olusunuz.herhangi bir telefon nnumarası yada bir adres!
bilgi olabileceğim herhangi birşey siz arkadaşlardan yardım bekliorum lütfen..
istanbulda bir çok katolik kilisesi var.beyoğlunda yeşilköyde feriköyde pangaltıda vs vs.sen hangi semti soruyorsun?ben katoliğim istersen abna danışabilirsin.esenlikle kal.
sayın müzisyen.Ben Büyükçekmecenin bir beldesinde oturuyorum.Buraya en yakın hangi kilise vardır bir bilginiz varmı?Beyoğluna gideyim diyorum ama her seferinde gidiş geliş 4-4.5 saati buluyor.
Yanıtınıza şimdiden teşekkür ederim
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.