PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'daki kiliseye nasıl gidebilirim?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21

kemal06
10-04-08, 15:52
Hepinizin ilginiz için çok teşekkür ederiz..

kemal06
10-04-08, 15:59
merhaba kardeşim öncelikle isa mesihin bereketi üzerinizde olsun mesajlarınızda ne kadar isteklşi davrandığınızı gördüm... kiliseye gitmeyi umuyorum ve anlıyorumkı çok istiyorsunuz.. size bir kardeşiniz olarak nacizhane yardımcı olmaya çalışıcam.. benimle iletişime geçerseniz sevinirim mesajlarınızı bekliyorum...

Mesajın için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Uzun zamandır foruma girmediğim için mesajları takip edemiyordum. Dediğim gibi ibadet edildiğini ben görmedim sanrım bu konyanın yapısından da kaynaklanıyor olabilir. Ben oradaki rahibelerle de konuştum aldığım cevap;
"Sadece yabacılar geldiklerinde onların istekleri üzerine ibadet yapıyoruz oldu."
Ve ben inanıyorum ki benim durumumda kiliseye gitmek isteyen birçok kardeşimiz var. Ve bende onlara burdan seslenmek istiyorum izin verirseniz. Kiliseye gitmeyi hepimiz çok istiyoruz. Orada ibadetimizi yapıp Rabbimiz İsa sığınmak, ona dualar etmek istiyoruz. Benim düşüncem organizeli bir şekilde hep beraber toplanıp kiliseye gidip onların yanında olduğumuz ve ibadet etmek istediğimizi söylemeliyiz.

müzisyen
11-04-08, 16:18
ibadet yapılıyor sevgili kardeşler yanılıyorsunuz bir kilisede ibadet olmazsa kilisenin orada anlamı ne o zaman?ben biliyorum ibadet yapıldığını.ayin yapılacaksa katolik hristiyanlarla yapılır zaten ayin ve konyada kaldıki bir katolik cemaati yok o yüzden rahibeler vs.kendileri ibadet yapıyorlar.(bir katolik grup gelmediği sürece ki zaman zaman gezilele beraber geliyorlar o zaman onlarla beraber yapılıyor)tavsiyem oradaki rahibeyle uzun uzun konuşup samimiyeten katolik olmak istiyorsanız bunu ona söylemeniz..o zaman size yardım edecektir.esenlikle kalın.