PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'daki kiliseye nasıl gidebilirim?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21

pavluss
16-04-08, 13:55
sevgili kardeşim kemal.. benim bir fikrim var eğer hoşuna giderse tabi.. bak nalçacıda paşam pastahanesinin önünde 27.04.2008 tarihi saat 21:00 da buluşalım olurmu ben seni orada bekleyeceğim sende gel orada bekle ben seni tanırım .. daha sonra senın bu kiliseye gitme isteğin konusunu görüşürüz.. tamammı? rab senınle olsun mesajlarını beklıyorum...

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU: Bir kilise üyesi misiniz? Bir kilise görevlisi misiniz?

Fırat Çölgeçen
16-04-08, 18:31
Kusura bakmayın; ama, benim anlamadığım bir şey var !.... Nalçacı ?
Peki kişi sizi Meram'a götürürse ne yapacaksınız ? Ben ; Meram'da insanların ( Yukarlarda ağaçların altında ki, evler de var ) oturak yerlerinden isabet almış saçma kurşunların çıkarıldıklarına tanık olmuştum bir zamanlar.....

Nalçacı'daki pastahane bilinen bir yer ama; bilinmeyen kişiler ? !...
Özür dilerim bazı şeyler ya da yardım söylemleri bana garip geliyor.....

Rabbin esenliği sizinle olsun.

pavluss
16-04-08, 21:05
yeniden merhabalar ... sevgili kardeşlerim özellikle 'çölgecen ' kimseyi öldürmek yaralamak ona zarar vermek niyetinde değilim ayrıca kimseye zorla birşey teklif etmedim buradaki bir kardeşim bizden yardım istedi ve inanıyorumki bizi karşılaştıran rab isamesih in ta kendisi... forumda yayınlanmasına izin verilse tel no veya msn adresimi verecem kemal kardeşime ama öyle bır ımkanımız yok.. kişisel bilgiler yayınlanmıyor malesef site yönetiminin kendince haklı nedenleri var tabi onlarada saygılarımı iletiyorum ayrıca ben kardeşimiz kemali, kimsenin olmadığı ıssız bir yere çağırmadım :) konyanın en kalabalık işlek yerlerinden bir tanesi oturup bir çay içerek bu konuyu konuşabi,leceğimizi söyledim ... ayrıca hassasiyetin için çok saol kemal kardeşimizi düşünmüşşün burada ama azıcıkta benı düşünmeni isterdim... nedenmi? hadi buluşma yerine kemal kardeşim değilde çok koyu dinci biri gelir ve bana bir zarar verirse!!! ama ama ama ben hiç birşeyden korkmuıyorum çünkü rab isa her anımda benimle ve ona inananlarla!! site yönetimine cevap veriyorum sorunuz bir kilise görevlisimisiniz? cevabım evet konyada bir protestan kilisesinde görevliyim aynı zamanda kilise üyesiyim...