Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'daki kiliseye nasıl gidebilirim?
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
Kusura bakmayın; ama, benim anlamadığım bir şey var !.... Nalçacı ?
Peki kişi sizi Meram'a götürürse ne yapacaksınız ? Ben ; Meram'da insanların ( Yukarlarda ağaçların altında ki, evler de var ) oturak yerlerinden isabet almış saçma kurşunların çıkarıldıklarına tanık olmuştum bir zamanlar.....
Nalçacı'daki pastahane bilinen bir yer ama; bilinmeyen kişiler ? !...
Özür dilerim bazı şeyler ya da yardım söylemleri bana garip geliyor.....
Rabbin esenliği sizinle olsun.
Bende bu konuda endişeliyim. yani şuan ki konumuz çok hassas bir konu ancak bir noktadan başlamak gerekiyor ve ben noktayı hala görmekte zorlanıyorum..
Fırat Çölgeçen
16-04-08, 23:01
Sayın pavluss; beni yalnış değerlendirmeyin.Asla yazı yazmak için yazı yazmam.Dediğiniz yerin işlek olması, bazı şeylerin olması ya da olmaması için yeterli değildir. Sizin yazınızdan da bunu anlıyorum ki, aynı düşüncedeyiz.
İletinin altında ; " site yönetiminin de mesajı " vardı. Ben de, düşündüm ve onu yazdım. Kilisede görevli olduğunuzu belirtiyorsunuz. Daha önce bilmediğim için yazımda uyarı yapmak zorundaydım.Zira; bunu yani uyarıyı neden yapmam gerektiğini siz benden iyi bilirsiniz.
Yaklaşık dört ile beş ay önce oraya gelen imanlılar ve söyleşiler içinde , kısa bir yerim var demek yalan olur ki; kıssadan hisse de olsa ( orada yaklaşık bir on sene yaşadım ) her şeyden haberim var(Gelmemiş olsam da ! ).İfadelerinizden yalnış bir izlenim yaratmış olduğumu görüyorum ki, bunun ( lütfen ) yalnış yorumlara yol açmamasını diliyorum.
Sayın Kemal 06; yorumum ya da yazım yazılanlara göreydi ki; lütfen siz de yalnış anlamayın. Zira; yukarıda ifade ettiğim gibi, yaşananlara göre uyarıda bulunmak gerektiği kanaatindeyim.
Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.
Sayın pavluss; beni yalnış değerlendirmeyin.Asla yazı yazmak için yazı yazmam.Dediğiniz yerin işlek olması, bazı şeylerin olması ya da olmaması için yeterli değildir. Sizin yazınızdan da bunu anlıyorum ki, aynı düşüncedeyiz.
İletinin altında ; " site yönetiminin de mesajı " vardı. Ben de, düşündüm ve onu yazdım. Kilisede görevli olduğunuzu belirtiyorsunuz. Daha önce bilmediğim için yazımda uyarı yapmak zorundaydım.Zira; bunu yani uyarıyı neden yapmam gerektiğini siz benden iyi bilirsiniz.
Yaklaşık dört ile beş ay önce oraya gelen imanlılar ve söyleşiler içinde , kısa bir yerim var demek yalan olur ki; kıssadan hisse de olsa ( orada yaklaşık bir on sene yaşadım ) her şeyden haberim var(Gelmemiş olsam da ! ).İfadelerinizden yalnış bir izlenim yaratmış olduğumu görüyorum ki, bunun ( lütfen ) yalnış yorumlara yol açmamasını diliyorum.
Sayın Kemal 06; yorumum ya da yazım yazılanlara göreydi ki; lütfen siz de yalnış anlamayın. Zira; yukarıda ifade ettiğim gibi, yaşananlara göre uyarıda bulunmak gerektiği kanaatindeyim.
Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.
Dikkate alıp,bizi uyardığınız için size çok teşekkür ederim.
Esen kalın
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.