Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'daki kiliseye nasıl gidebilirim?
Sevgili kardeşim; katolik kilisesinde verilen Kutsal Kitap dışı öğretişleri çok iyi bilmekteyiz.. Sizi davet eden kardeşimiz çok ince davranmış, fakat sizin de imanda büyümeniz ve ilerlemeniz gerekmektedir..Benim korkum; katolik kilisesinde olduğunuzda bu büyümeyle karşılaşamamanız...Yanılıyor muyum yoksa?
Teşekkür ederim ama ne yapmalıyız peki, önceki mesajımdada dediğim gibi ben merak ediyorum hristiyanlık dinini, yardımcı olurmusunuz, ayrıca ben katolik vs. terimlerini karıştırıyorum. bu konuda kısa ve öz bilgi verirmisiniz.
only god can judge me
12-02-08, 22:51
Teşekkür ederim ama ne yapmalıyız peki, önceki mesajımdada dediğim gibi ben merak ediyorum hristiyanlık dinini, yardımcı olurmusunuz, ayrıca ben katolik vs. terimlerini karıştırıyorum. bu konuda kısa ve öz bilgi verirmisiniz.
sevgili kardeşim sana öncelikle tavsiyem; bir Kutsal Kitap alıp okuman ve sitemizdeki yazıları takip etmen..Aklına gelen soruları burdaki kardeşlerimize sorabilirsin.İçtenlikle ve samimiyetle yanıt alacağına da emin olabilirsin.. Şu an bir kavram ya da terim kargaşası içindeyken,bazı şeylerit tam olarak bilmeden bir katolik kilisesine gitmeniz,sizin faydanıza olmayabilir..Katolik kilisesindeki birçok Kutsal Kitap dışı uygulama, sizin ruhsal yaşantınızı başlamadan bitirebilir..Bu risk göze alınmamalı ve Tanrı'yı tanımak için söylemiş olduğumuz tavsiyeleri uygulamalısınız..Rab sizin yardımcınız olsun.
sevgilerimle.
prensesbee
13-02-08, 13:22
sevgili kardeşim sana öncelikle tavsiyem; bir Kutsal Kitap alıp okuman ve sitemizdeki yazıları takip etmen..Aklına gelen soruları burdaki kardeşlerimize sorabilirsin.İçtenlikle ve samimiyetle yanıt alacağına da emin olabilirsin.. Şu an bir kavram ya da terim kargaşası içindeyken,bazı şeylerit tam olarak bilmeden bir katolik kilisesine gitmeniz,sizin faydanıza olmayabilir..Katolik kilisesindeki birçok Kutsal Kitap dışı uygulama, sizin ruhsal yaşantınızı başlamadan bitirebilir..Bu risk göze alınmamalı ve Tanrı'yı tanımak için söylemiş olduğumuz tavsiyeleri uygulamalısınız..Rab sizin yardımcınız olsun.
sevgilerimle.
sevgili kardeşim cok gusel yazmıssın fakat burda oyle bır yalnızlık ıcınde oluyorsun kı o anda senin için katolık ya da protestan kilisesinin bır farkı kalmıyor sen yalnızca ve sadace kalbındekı coskuyla RABbin evine sıgınmak o havayı ciğerlerine cekmek saatlerce aglayıp MESİHİMLE dertlesmek istiyorsun.Bu durumda yasamayan
bilemez kardesim esenlikle kal
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.11, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.