PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya'daki kiliseye nasıl gidebilirim?

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

evangelion
20-02-08, 02:25
Sayın isone; söyleminize katılmakla birlikte, şunu ifade edemeden duramayacağım: Eğer sayın avo; bana böyle bir soru sorsaydı; gerçeği ifade edeyim ki, sayın xxdarkxx gibi bu denli ayrıntılı ve de ayetleri de örnekleyerek bir yanıt veremezdim !.. Bu noktayı da; sizinle paylaşmak istedim.

Rabbin sevgisi ve esenliği sizinle olsun.

Sevgili Fırat, o yazı o kardeşimize ait değil, http://hristiyan.net/temeller/5sola .htm adresinden kopyaladığı bir yazıdır..

;)

avo
20-02-08, 09:18
Sevgili xxdarkx size de Rabbimizin esenliği olsun..o zaman ne diyelim,okumaya öğrenmeye devam.Hepimiz Rabbin öğrencileriyiz unutmayın.Siz isteklerinizi yürekten dilemeye devam edin,YHVH her kapıyı açabilecek güçtedir,hazır olduğunuzda size vaftizi de lütfedecektir.Ama usanmadan Mesih İsa'nın(Yahşuah) Adını çağırmaya devam,gözleri görmeyen adam ''Davut Oğlu İsa Mesih kurtar beni'' diye defalarca bağırdığında Rabbin bunu duymaması imkansızdı.Davut Oğlu İsa Mesih dün,bugün ve yarın hep aynı güçte,güvenin O'na.
Paylaşımlarınızı sürdürün.

Esenlikle kalın.

Fırat Çölgeçen
20-02-08, 09:53
Sayın isone; yazınız için teşekkür ederim. Eee... benim ki;bayağı bir dinazorluk örneği olmuş. Zira; böyle bir konuyu (gazetecilikte olduğu gibi ) atlamam ki; bir dikkatsizlik...Tam bir deniz faciası...

Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun.