PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ya yasadıgınız yerde kilise yoksaa...

Sayfa : 1 2 [3] 4

Margos
03-01-08, 20:13
Kilisesi olmayanlar için bir sanal kilise kuralım mı acaba?

Kiliselerde (veya tek bir kilisede) her hafta verilen vaazlar,sohbetler,çalışmalar aslında internet ortamında her hafta düzenli olarak verilse çok güzel olur.Çeşitli nedenlerle kiliseye gidemeyenler için yararlı olur.

Rabbin Kiliselerin tüm yurdumuza yayılması dileğiyle,esenlikler.

prensesbee
05-01-08, 11:32
Kilisesi olmayanlar için bir sanal kilise kuralım mı acaba?
sevgili kardesim sanal kilise konusunda eyleme gecmenizi diliyorum.Bu benim gibi kiliseden mahrum kalanların umudu olacaktır.Unutmayın ki ben bu konuda yalnız degılım.Burası müslüman bir ülke ve imkanlarımız kısıtlı.Böyle bir imkan saglanırsa, kilise ruhunu sanalda olsa yasamamıza yardımcı olursanız cok mutlu olurum ve inanıyorum ki benim gibi imanlı kardeslerimde cok sevinirler.Belkide kiliseden pazar ayinlerine canlı yayın internetten izleyip ,ruhen katılma şansı yaratılsa mükemmel olurdu.İlgilerinizi bekliyorum.RAB İSA hepimizi sevgisi ve merhametiyle bereketlendirsin amen...

müzisyen
05-01-08, 13:03
sevgili kardesim sanal kilise konusunda eyleme gecmenizi diliyorum.Bu benim gibi kiliseden mahrum kalanların umudu olacaktır.Unutmayın ki ben bu konuda yalnız degılım.Burası müslüman bir ülke ve imkanlarımız kısıtlı.Böyle bir imkan saglanırsa, kilise ruhunu sanalda olsa yasamamıza yardımcı olursanız cok mutlu olurum ve inanıyorum ki benim gibi imanlı kardeslerimde cok sevinirler.Belkide kiliseden pazar ayinlerine canlı yayın internetten izleyip ,ruhen katılma şansı yaratılsa mükemmel olurdu.İlgilerinizi bekliyorum.RAB İSA hepimizi sevgisi ve merhametiyle bereketlendirsin amen...
sevgili kardeşim.imanını böyle coşkuyla duymak ne kadar güzel.rab imanını artırsın.uydudada ewtn diye bir kanal var fakat ingilizce yayın yapıyor.ktolik tvsi.canlı ayin.dua vs.ler var.birde türkçe olarak ectv diye türk hristiyanların kanalı var oda çok güzel bilgini artıracağına eminim.izlemeni tavsiye ederim.kardeşim rable kal.