PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iyi günler

Sayfa : 1 2 [3] 4 5

susiti
19-07-08, 09:16
Merhaba Sn; Anastasia,
Dediğiniz şeyler çok güzel. Ben o dediğinizden ziyade şu şekilde devamlı dua ediyordum, Anlamı varmıdır yokmudur bilemiyorum; "Buralardasın. Biliyorum;Bir taşı kaldırıyorum altında sen varsın; Gökyüzüne bakıyorum seni görüyorum. Yemek yerken hissediyorum varlığını. Çünkü seni hissediyorum. Kurtulacağım günü bekliyorum ve bunun için sana sığınıyorum" şeklindeydi..
İncil'i okumadım ama dediğim gibi bu şekilde devamlı bir dua (dua denemez ama varlığına inanıyor ve bu şekilde hitap) ediyordum.
Şimdi benim yapmak istediğim, düzenli bir şekilde ibadet etmek ama buna nereden başlayacağım; nasıl yapacağım, nelere dikkat edeceğim bunlar hakkında hiç bir bilgim yok... Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yani az çok derdimi anladınız; İnanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum, tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Üstteki mesajda bulunan Tekin D. isimli arkadaşı bugün yine aradım ama telefonuna ulaşamadım. Eposta attım bakalım cevap verecekmidir? Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca Sivas'ta kilise yoktur! Var ama harabe hale gelmiş kiliseler var. Sağlam olan bir tane var orasıda askeriye arazisi içinde olduğundan ötürü girişler yasak.. İstanbul'a ara sıra gidiyorum, aceba İstanbul'daki kiliselerle mi irtibata geçsem? Bahsettiğim gibi inandığımı biliyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Saygılarımla.

Anastasia
20-07-08, 17:43
Iyi gunler kardesim,
Istanbul'a gittiginizde, bir-iki kiliseyi ziyaret edin.
Kilise onderleri ile sohbet edin.
Sorularιnιzι sorun, okuyun, arastιrιn.
Mezhepler arasιndaki farklarι inceleyin, nereye baglιyacagιnιzι iyi dusunun.
Tanrι'dan size yardιm edecek birisini gondersin diye dua edin.
Bu arada buraya bir goz atιn:
http://www.oodegr.com/tourkika/paterika_keimena/prosefxi_agiou_neilou1.htm
Yolunuz acιk olsun.
Sevgilerimle

susiti
21-07-08, 08:38
Değerli Kardeşim; Verdiğiniz bağlantıyı okudum. Gerçekten faydalandırıcı bir bilgi oldu benim için.
Ayrıca tavsiyenize uyup İstanbul'a geldiğimde ibadethaneleri ziyaret edip liderleriyle görüşeceğim. Derdimi anlatacağım. Sorunlara çözüm arayacağım.
Tekrardan; Kıymetli zamanını ayırarak bana ilgi göstermenden ötürü çok teşekkür eder, Tanrı'ya senin için dua edeceğimi bildiririm.
Esen kal.