Orijinalini görmek için tıklayınız : iyi günler
Yeni iman eden kardeslere kιyιyorsanιz, bu tur mesajlarι bir kenara brakmalιsιnιz. Biraz onlara acιyιn, Rab'bin yolunu bulmak uzeredirler. Hassastιrlar. Rab'bi seviyorsanιz bana veya baskalarιna saldιrmadan once, biraz dusunun, kime kotuluk yapιyorsunuz. Kalplerinde Tanrι'nιn isini, az olsa bile, engeliyorsunuz. Benim degil kardeslerimizin kafalarιnι karιstιrιyorsunuz. Bana "bunu siz yapiyorsunuz" diye cevap yazmayιn. Defalarca beni kucuk dusurdunuz, size cevap yazmadιm, sizin icin dua ettim. Ama...anlamak istemiyorsunuz. Bu sizin hakιnιz. Buldugunuz noktadan ilerlye gitmelisiniz. Yoksa kucuk bir cocuk gibi hep boyle "bakιn bana ne yaptιlar!!!" diye aglayιp durursunuz. Kolay gelsin iste!
Yeni iman eden kardeslere kιyιyorsanιz, bu tur mesajlarι bir kenara brakmalιsιnιz. Biraz onlara acιyιn, Rab'bin yolunu bulmak uzeredirler. Hassastιrlar. Rab'bi seviyorsanιz bana veya baskalarιna saldιrmadan once, biraz dusunun, kime kotuluk yapιyorsunuz. Kalplerinde Tanrι'nιn isini, az olsa bile, engeliyorsunuz. Benim degil kardeslerimizin kafalarιnι karιstιrιyorsunuz. Bana "bunu siz yapiyorsunuz" diye cevap yazmayιn. Defalarca beni kucuk dusurdunuz, size cevap yazmadιm, sizin icin dua ettim. Ama...anlamak istemiyorsunuz. Bu sizin hakιnιz. Buldugunuz noktadan ilerlye gitmelisiniz. Yoksa kucuk bir cocuk gibi hep boyle "bakιn bana ne yaptιlar!!!" diye aglayιp durursunuz. Kolay gelsin iste!
yapmayın sevgili anastasia lütfen sizinle ne gibi bir alıp veremediğim olabilir ? sizi defaatle uyardım uyarıyorum sonuç bu !!! burda değilsiniz görmüyorsunuz bilmiyorsunuz sevgili anastasia amacım sizi küçük düşürmek üzmek asla ve asla olamaz siz = patriklik değilsiniz keşke ve keşke benim ortodoks olup olmamanın zerre kadar önemi yok !!! gerçekten düşündüğünüz gibi olmuş olsa size ben bile web siteniz için katkıda bulunabilir elimde mevcut tarabya metropoliti yakavos'un yazdığı nurlu ufuklara doğru bir kitabın kopyası tarihi sosyolijik hatta islam hakkında o kadar doğru ve kanıtlı bilgiler yazmışki okuduğum kitapların ardından onu okuyunca vucudumun penceresi olan gözlerim dahada açıldı bunun tercümesini bile yapardım bu kitap piyasada yok sadece patrikliğin kütüphanesinde orjinali bende bir fotokopi kopyası var ve bu bana patriklikten verildi !!! ancak sizin samimi düşünceleriniz maalesef burda yok anlayın lütfen rica ediyorum !!! ayrıca siz rica ederim siz benim asla düşmanım falan değilsiniz böyle sözleri söylemeyin aaa kilisenizin öretileri doğru veya yanlış bu başka bir tartışma konusu ancak öylesine bir milliyetçilik varki imroslular tenedoslular karamanlılar diye katogorize olmuşlar dedikodu parmaklarda adeta bal kimse kimseyi çekemiyor aralarında türk görmek asla istemiyorlar ben orada nelerle mücadele ettim bana türkler camisine rumlar kilisesine dinlerin kardeşliği vardır her kes kendi yerine diye kaç kere söylendi türk olmadığımı ispatladığımda sen bulgar'sın saçların sarı gözlerin mavi sen rum değilsin dediler hadi papasla durumun iyi diyelim peki kilisenin cemaatini ne yapacaksın git öte gel beri hadi vafti safhasına geldin kimse sana nonalık yapmak istemez ben bu safhada koptum sevgili anastasia aaaa bak cebinde bol para itibarlı bir işin iyi bir semtte işin varsa her pazar kiliseye eli kolu dolu gelirsen o zaman itibarın olur masalar birleştirilir aman hoşgeldin denir peki bu muamele kime gösterildi yazayımmı istermisin hanımı üç yıl önce belçikadaki mitropolitlikte vaftiz olmuş bir kimseye ? buda mağlum kişi foruma bile taşıdığın kişi !!! hadi buda oldu vaftiz için eleftria veya katimerini gazetesine ilan verecek mülakat yapacak tanıklığını anlatacaksın bununda bir bedeli var sonra kiliselerde normal zamanlarda ondalık konusu hiç gündeme gelmez ama vaftiz ama nikah ama ölüm işte o' zaman elini cebine atacaksın anastasia işte paran yoksa gene yüzüne bakmazlar vede kilise yönetimleri papasın maaşını öder vede gönder bu adamı diye baskı yapar burası ellada değil kilise yönetim başkanları despot olsun !!! bilmediğin bir dünya gerçek var ve sen buyrun diyorsun işte sana bu seferlik bu kadar yazıyorum ister yalanla ister doğrula tanığım bunlara yaşadım bir istanbullu olarak haaaa diyebilirsin cenazelerde ne yapıyorlar diye 65 yaşına gelen ihtiyaç sahibi fakirlere konsolosluk her ay para yardımı yapıyor hastalık vede ölümde bu para devreye giriyor bana dediler para içinmi geldin peki dedim o zaman yaşım 40 bana yirmibeşyıl daha yaşaacağımı kim garanti edecek veya 25 yıl sonra böyle bir uygulamanın devamı olacağını kim garanti edecek dediğimde sustular şimdi 41 yaşındayım ve deselerki telefon numaralarım nufus kağıdımın fotokopisi ve dilekçem hala patriklikte duruyor iade etmediler ve deselerki gel yarın vaftiz olacaksın vereceğim cevap nedir biliyormusun ? HAYIR !!! hiç lağzım değil !!! bu hristiyanlıksa ben değilim ben MESİH takipçisiyim ve benim canım yandı hayatımın bir buçuk yılı heba oldu hep direndim ama nafile !!! RABBİM BU FORUMU BEREKETLESİN BU FORUMDA TANIDIĞIM DOSTLARIMIN ÜZERİNDEN KUTSAL ELİNİ BİR NEBZE OLSUN EKSİK ETMESİN BENİ GERÇEK KİLİSEYE DOĞRU ÖĞRETİYE SEVK ETTİLER !!! bunca tecrübeden sonra kimsenin canı yanmasın diye uğraşıyorum hedefim asla siz değilsiniz gerçekleri görün klisenizin burdaki durumunu bilin diye ayrıca uğraşıyorum siz alınganlık gösteriyorsunuz yapmayın lütfen gerçek bunlar anlayın artık !!!
sevgilerimle esenkalın
Forum Yazılımı: vBulletin v3.6.11, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.