PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul bakırköy kilise adresi?

Sayfa : 1 2 3 [4]

Margos
27-04-08, 22:21
Ve arkadasimin dediği
"Rum ve Ermeni vatandaşların sayısı az, cemaat olma bilincine sahip değiller. Gençler bayramdan bayrama kiliseye gidiyor, kendi okullarına değil de Türk okullarına gidiyorlar, vs. Sonuç olarak birlik yok"
Sözü hariç dediklerine katılıyorum.

Bunda ne yanlış gördünüz :) Gençler kilise avlusunda bir araya gelip sohbet etmekten başka ne yapıyor? Hiç bayram dışında Badarak'ta kiliseye gelen bir genç görüyor musunuz? Gelenlerin hepsi 50 yaş üstü...İngilizce eğitimi, gösteriş, vb. nedenlerden Türk okullarına (kolejlere) gitmiyorlar mı? Kesinlikle bir birlik sağlanabilmiş değil malesef

paulus
27-04-08, 22:52
Yanlis buldugum kisim cemaat olma bilincine sahip olmamak kısmıydı. Düşünüyorumda bir de o bilince sahip olmasak neler olurdu...

Gencler icin ise dediklerinizde haklınız. Bence bende haklıyım. Bardağın dolu kısmını görüyorum ben.

Okulların durumunu ise burada konuşamam.

netqolik
07-05-08, 14:36
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Umarım rabbı doğru yerde bulurum ve kafamdaki tüm soru işaretlerine cevap vermiş olurum. Sonuçta hepimiz tanrıya hesap vereceğiz. İnandıklarımız konusunda tam emin olabilmem için bu araştırmayı yapmam gerekiyordu. Bu konuda bana yardım ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.......