Aziz Padre Pio konusu
2804 kez okundu,
6 kez cevaplandı. En son mesaj
KaraYilan tarafından gönderildi.
Aziz Padre Pio konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>

05-03-08, 16:57
sonsuzdiren
Bkz:
http://www.hristiyanforum.com/forum/...re-pio-t318851
2002'de ’aziz’ ilan edilen Padre (Peder) Pio’nun naaşı, ölümünün 40’ncı yılında sergilenmek üzere lahitinden çıkarıldı.
Henüz çocukken elleri, ayakları ve boynunda Hz.İsa’nın çarmıha gerildiği sırada ortaya çıkan kan lekelerinden (stigmata) oluşması üzerine dikkat çeken Padre Pio’nun aynı zamanda iki yerden birde olabileceği, bir insanın işleyeceği günahı önceden bildiği iddia ediliyordu.
1968 yılında 81 yaşında hayata veda eden Padre Pio’yu Papa 2’nci Jean Paul, gösterdiği mucizelerden ötürü Aziz ilan etmişti. Bir Katolik Dergisi, Padre Pio’nun inançlı
Hıristiyanların en çok dua ettiği Aziz olduğunu yazmıştı. Aziz Padre Pio’nun San Giovanni Rotondo kentindeki Santa Marie delle Grazie Kilisesi’ndeki mezarı her yıl yaklaşık 7 milyon ziyaretçi çekiyor.
Padre Pio’nun mezarının açılması işlemini gözeten Başpiskopos Domenico D’Ambrosio, Pio’nun naaşının çok iyi korunduğunu belirterek "özellikle elleri sanki yeni manikür yapılmış gibi" dedi. Padre Pio’nun naaşı 24 Nisan’dan itibaren ziyarete açılacak. Ancak dindar Katolikler, din adamının ticari çıkarlara alet edildiğini öne sürüyor.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/837...d=200&sz=72624
Aziz Padre Pio

İman yoluyla, lütufla kurtuldunuz. Bu sizin başarınız değil, Tanrı’nın bir armağanıdır. Kimsenin övünmemesi için iyi işlerin ödülü değildir.
Efesliler 2:8-9 
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Aziz Padre Pio

05-03-08, 23:02
müzisyen
padre pio çok inançlı bir insandı.ve kutsal işaretlere layık görüldü.sitgamata oldu.tanrının ona verdiği armağan ne kadar güzeldir.insanlara gelince ondan yardım istemiyor onu görüp onun imanı gibi bir iman vermesi için tanrıya dua ediyor..bizler için tanrıya dua etmesini istiyorlar..yani ondan bi şi istemiyolar.herşeyi rab tanrı verir bir insan değil.esenlikle kalın.
Aziz Padre Pio
FORUMA ÜYE OLUN! /
Aziz Padre Pio

06-03-08, 00:48
fundat81
Aziz Padre Pio 23 eylül 1968 yılında gerçek ebedi hayata girmiş. Gerçekten saygı duyulan biriymiş. onu tanıyanlar etrafına toplanıp dualarını dinlermiş. onun yaşadığı yıllarda onu tanıyıp dualarına tanık olmak isterdim.
Ave, Maria, gratia plena,
Dominus tecum;
benedicta tu in mulieribus,
et benedictus fructus ventris tui, Jesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc et in hora mortis nostrae
Amen
Aziz Padre Pio

[COLOR=magenta][B]Siz öncelikle [COLOR=royalblue]O'nun[/COLOR] egemenliğinin ve doğruluğunun ardından gidin,o zaman size bütün bunlarda verilecektir. [COLOR=deepskyblue]Matta 6 :33[/COLOR][/B][/COLOR]

FORUMA ÜYE OLUN! /
Aziz Padre Pio

06-03-08, 16:00
Margos
Ben Padre Pio'nun mucizesine inanıyorum ama dindar Katoliklerle aynı düşüncedeyim,ticari araç olarak kullanıldığını düşünüyorum.
Aziz Padre Pio
Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34
FORUMA ÜYE OLUN! /
Aziz Padre Pio

07-03-08, 02:33
Hardal
Tanrı'nın Kilisesini, dirileri ve ölüleriyle bir bütün, "yekvücut" düşünürsek... yaşayanlar olarak birbirimiz için dua ettiğimiz ve birbirimizden dua talep ettiğimiz gibi..?
Bu dünyada değil fakat Baba'nın evinde Rabb'in hazırladığı yerde yaşayanlar için... ve onlardan..?
Cümlelerim eksik kaldı fakat anlayacağınızdan eminim.
Aziz Padre Pio
FORUMA ÜYE OLUN! /
Aziz Padre Pio
Aziz Padre Pio konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2
>
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil