Haksız yere 11 yıl hapis yattı, hapse girmesine sebep olan kişiyi affetti - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Bağışlanma : Haksız yere 11 yıl hapis yattı, hapse girmesine sebep olan kişiyi affetti - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Rab İyidir

Haksız yere 11 yıl hapis yattı, hapse girmesine sebep olan kişiyi affetti

ben olsam bende affederdim,affetmeyip kin beslemek kaybedilen 11 seneyi geri getirmez nasıl olsa,aksine affetmesi daha iyi olmuşki bir dost kazanmış.

Haksız yere 11 yıl hapis yattı, hapse girmesine sebep olan kişiyi affetti

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Haksız yere 11 yıl hapis yattı, hapse girmesine sebep olan kişiyi affetti konusuna benzer konular;

Hristiyan olmam için 10 sebep yazabilirmisiniz ? Merhaba , bu aralar acaip boşluktayım.Bilmem bilirmisiniz boşlukta kalmak en kötüsüdür...Müslüman değilim ama kimliğimde müslüman yazıyor.Müslümanlıga inanmıyorum açıkçası.Kitapta yazılanları dogru bulmuyorum.Beni ikna edemiyor.Bugün işten çıkışta İncil alıcam.Onu okumaya baslicam.Birçok örnek aldıgım büyüğün ve insanın bu dinden olması beni biraz bu tarafa yönlendirdi.Birde şunu sormak istiyorum hani kuranı-kerimde nasıl meyaller var hani insanların yazdıkları var ayrı ayrı , incilde de varmıdır ? Mesela atıyorum Prof.Dr.Xxx Xxx yazdıgı incil meyalini almanı tavsiye ederim gibisinden ? Sonuçta sanırım latinceden çeviri. Birde bana çok rica edicem neden diğer dinler değilde hristiyan olmam gerektiğini anlatan 10 sebep...

Ruhban Okulu ’ndan boş yere ürküyoruz (Murat Bardakçı) http://www.haberturk.com/HTYazi.aspx?ID=6684

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Bağışlanma : 2- Haksız yere 11 yıl hapis yattı, hapse girmesine sebep olan kişiyi affetti - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler