ilkeli91
Hıristiyanlık'ta Bağışlanamayacak Olan Günahlar Nelerdir?
Hani bizim İslam'da belli başlı kurallar vardır. İşte ****** affedilemez, ****** affedilemez vs. işte hıristiyanlıkta hangileri?
SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Soru panosu'nun uyarılarını okuyunuz lütfen
ilkeli91
Tamam afedersiniz kuralları okudum ve hatamı anladım.
ilkeli91
Ciddi olarak merak ediyorum bu günahlar neler?
Margos
Size doğrusunu söyleyeyim, insanların işlediği her günah, ettiği her küfür bağışlanacak, ama Kutsal Ruh'a küfreden asla bağışlanmayacak. Bunu yapan, asla silinmeyecek bir günah işlemiş olur. Markos 3:28
Birbirinizi sevin. Sizi sevdiğim gibi siz de birbirinizi sevin...
Yuhanna 13:34
ortodoksmoderator3
@ilkeli91
Gercekten bir Hristiyansa ve inancina bagli olan bir ki$i ise, bir günah i$lemez veya isteyerk veya bilerek bir günah i$lemez.
Daha evvel kendi SADECE ad olarak Hristiyansa, veya diger dinlere ait olan biriyse, buna Kutsal kitapta'da cevapi vardir:
Öyleyse, günahlarınızın silinmesi için tövbe edin ve Tanrı'ya dönün. Öyle ki, Rab size yenilenme fırsatları versin ve sizin için önceden belirlenen Mesih'i, yani İsa'yı göndersin. Elçilerin İşleri 3, 19-20
36-37Askerler de yaklaşıp İsa'yla eğlendiler. O'na ekşi şarap sunarak, ‹‹Sen Yahudiler'in Kralı'ysan, kurtar kendini!›› dediler. 38 Başının üzerinde şu yafta vardı: 39 Çarmıha asılan suçlulardan biri, ‹‹Sen Mesih değil misin? Haydi, kendini de bizi de kurtar!›› diye küfür etti. 40 Ne var ki, öbür suçlu onu azarladı. ‹‹Sende Tanrı korkusu da mı yok?›› diye karşılık verdi. ‹‹Sen de aynı cezayı çekiyorsun. 41 Nitekim biz haklı olarak cezalandırılıyor, yaptıklarımızın karşılığını alıyoruz. Oysa bu adam hiçbir kötülük yapmadı.››42 Sonra, ‹‹Ey İsa, kendi egemenliğine girdiğinde beni an›› dedi. 43 İsa ona, ‹‹Sana doğrusunu söyleyeyim, sen bugün benimle birlikte cennette olacaksın›› dedi (luka 23, 36-43
Görüyorsunuz tövbe etikten sonra tanrinin yaninda af oluyorsunuz...
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler