Barnaba incili hakkında vermiş olduğunuz linkleri okudum ve internette bir araştırma yaptım. Karşıma aşağıdaki site çıktı.
http://www.*******.com/ orada yazılı olanlar sizin birçok tezinizi çürütüyor gözüküyor.
Metin:
Yönetim Notu: İşte sonunda gerçek yüzünüzü ve amacınızı ortaya koymaya başladınız. Eğer dediğiniz gibi olsaydı bizim sitemizdeki yazılardan sonra bahsettiğiniz site için yalancı diyerek hristiyanlığı hristiyan kaynaklardan araştırmaya başlayan, yeni hristiyan olan Antalya'lı bir arkadaş olmazdı. Bahsettiğiniz site değil bizim sitemizdeki son cevapları, ilk referans olarak aldığı Daniel Wickwire'ın yazılarına bile cevap verememiştir. Ateist sitelerde bile kaale alınmamıştır.
Bakın siz ve sizin gibi müslümanların bu forumda sürekli yaptığı bir sahtekarlık var, "hristiyanlığı araştırıyormuş gibi görünmek" belli bir süre geçtikten sonra kopyala yapıştır materyallerle İslami tebliğ yapmak.
"Çürütme" lafınız da kişisel mental mastürbasyon isteğinizdir diyebiliriz ancak. Bu tür oyunlarınızla ancak zaten kandırdığınız çevrenizi kandırabilirsiniz. Bilgili hristiyanları hiç bir zaman kandıramazsınız, oyunlarınız işlemez. Bahsettiğiniz sitede çölde, su olmayan bir yerde, gemi ile gitme konusundaki tartışmada nasıl şekilden şekile girildiğini gören, bunu eleştiren ateist bloglar bile bulunuyor.
Lütfen herkesi kendinizle ve çevrenizle aynı zeka seviyesinde zannetmeyiniz.