Barnabas İncili'ni Koruma Çabaları konusu
5482 kez okundu,
27 kez cevaplandı. En son mesaj
iraneus tarafından gönderildi.
Barnabas İncili'ni Koruma Çabaları konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6

30-03-11, 09:14
mavidunya
Benimde hep sitelerde rastladığım. Barbanas
incili konusunda aydınlattığınız için müteşekkirim.
Barnabas İncili'ni Koruma Çabaları
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

07-05-11, 18:58
LovePeace15
Bugün merak edim Barnabas
inciline göz attım.
Müslümanların gerçek
incil dediği şey nereye kaybolduysa artık onlar da almışlar bu sahte kitabı bize kitabımız olarak yutturuyorlar , sözde, ..
madem bu Barnabas
incili doğru niye kuran geldi
İslamın ibadet dili arapçaysa neden kitap italyanca yazıldı.
bu kitapta namazdan bahsediyor ,Meryem anamızın namaz kıldığını söylüyor. kuranda namaz kılacağı yazılıdır ama nasıl kılınacağını muhammet göstermiştir. muhammet yokken yazılan bi kitapta insanların namaz kıldığı nasıl iddia edilir?
kabeden zekattan hactan hiç bahsetmiyor nedense onlar sonradan mı istendi?
allah arapların Tanrıya verdiği isimdir. çeviri hatası mıdır bilemeyiz ama isa mesihin Allah demesi çok trajikomik
bir bölüm var ki akıllara zarar. cehennem anlatıyor. efsaneler. yılan dilli kadınlar , ateş çıkaran gözler , yılan ve akrep yenmesi ve bu hayvanların mideyi kemirmesi . bu kitabın burdan bile saçma sapan olduğunu anlıyorsunuz.
zaten islam öğretisine göre sonradan islama zorlamak için yazılmış bir metinden başka bir şey değil benim için. İsa Rab'tir!
FORUMA ÜYE OLUN! /

09-05-11, 22:22
iraneus
lovepeace.barnabas
incili diye adlandırılan kitapta tüm vahye dayalı din lerin ortak noktası olan tevhid inancı vardır diye bahsedilir fakat bu kitap gercek
incil degildir diyerleri gibi bence ve barnabas da okundugunda görülür bu.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Barnabas İncili'ni Koruma Çabaları konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
« Birinci
<
2 3 4 5 6
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil