Hıristiyanlar Aziz Barnabas İncilini Neden Kabul Etmezler? - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Barnabas İncili : Hıristiyanlar Aziz Barnabas İncilini Neden Kabul Etmezler? - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
KaraYilan

Hıristiyanlar Aziz Barnabas İncilini Neden Kabul Etmezler?

spranos
İnancınız?
Katolik
Sizin için hristiyanlık?
İnanıyorum
Kiliseniz
Yok
Ne zaman iman ettiniz?
2006
Kutsal Kitapları okudunuz mu?
Tevrat, Zebur ve İncil'in hepsini okudum

Peki sen hangi ***** ile bunlari yazip Incil'i kotulemeye calisiyorsun :)
KArdeşim iftira atma ben kötülemedim. "Ne diyorsunuz" dedim başka ne dedim. Bilgisi olan cevaplar. Hemen yaftayı yapıştırmayın.

hristiyanlık
KaraYilan

KaraYilan
Şu genel kurmaylıkta saklanan Barnabas incili için ne diyeceksiniz.

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Öncelikle saklanıldığını iddia ettiğiniz materyali ortaya getirin, inceleyelim, okuyalım, ondan sonra birşeyler deriz. Şu anda bu konu ile ilgili olarak bildiğimiz ama açıklamadığımız şeyler var, bazı şeylerin ortaya çıkmasını bekliyoruz, cevap ondan sonra gelir. Şu anda ne olduğu bilinmeyen görüntülerden bahsediyoruz, önce bu belge yurt dışında çeşitli kimyasal testlere tabi tutulsun, karşılaştırmalar yapılıp, yaşı ortaya çıkarılsın bakalım. Elimde bir belge var diyip bunu başkalarının araştırmasına açmıyorsanız bu görüntülerin youtube'daki bir videodan farkı kalmaz, mental mastürbasyon yapılmış olur.

Ayrıca mesaj attığınız konunun en başında bilgisayarınızın faresini bile nasıl kullanıp ne yapacağınıza kadar anlattık, hangi bölümde barnabas incili iddialarına cevap verildi tarif ettik ancak siz neden tekrar sormuşsunuz. Acaba okumuyor musunuz?

Diğer bir nokta da profilinizde Katolik yazıyor ve bu soruyu soruyorsunuz, yoksa siz de hristiyanları kandırmak için yalan söylemeyi uygun gören müslümanlardan mısınız?
Ayrıca bilginiz için teşekkür ederim. Bilmek istediğim buydu. Bana göre böyle bir belge yok sadece sizin bir şey bilip bilmediğiniz öğrenmek istedim.

hristiyanlık
spranos

Kusura bakmayin,Buna uslubunuzda eklenince hic bir Protestan'a benzemiyorsunuz,Degisik,I lksiniz tanistiklarimdan.

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

hristiyanlık
KaraYilan

spranos
Kusura bakmayin,Buna uslubunuzda eklenince hic bir Protestan'a benzemiyorsunuz,Degisik,I lksiniz tanistiklarimdan.
Asıl ben hatalıyım. Uslubum çok ters oldu. Sanki öğrenmek için değilde,bulandırmak için gelen biri gibi oldum. Onun için ben özür dilerim. bu konu beni meşgule den bir konuydu. Fakat unuttuğumda bir şey vardı. Aziz Luka'nın Elçilerin İşleri adlı eserinde Barnabas'ın hiç bir zaman Mesih İsa'yı görmediği yazıyordu. Aziz Luka'nın çok iyi bir tarihçi olduğunu unutmuşum. Bunu diyen hacılar,hocalar değil, birebir bu işin ilmini üniversite kürsülerinde okutan bilim adamları.

Evet bir Protestan'a benzemiyorum. Çünkü ben bir Protestan değilim. Ben Katolik inancına yatkın bir Mesih imanlısıyım. Ve gerçektende bir kilisem yok. Sadece iman ettim. Beni ilkez tanıyanların çoğu gerçek hayattada bunu söylüyorlar. Herkes benim stilimdeki bir insanı ilk defa tanıyor.

SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Bu şekilde kendinizi tanıtır, daha açık olur, mesajlarınızı göndermeden önce ne anlamlara gelebileceğini ve başkaları tarafından ne şekilde algılanabileceğinizi düşünürseniz yanlış anlamalar olmaz. Açık konuştuğunuz için teşekkür ederiz.

hristiyanlık
spranos

Katolik'mis ozur dilerim :) Katolik'siniz ama bir Kilise'niz yok (!),Tamam,Acik konustugunuz icin tesekkur ederim.

[CENTER][B][COLOR=#48d1cc]Sevgili kardeşlerim,Birbirimizi sevelim.Çünkü Sevgi Tanrı'dandır.Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 1. Yuhanna 4:7[/COLOR][/B][/CENTER]

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Hıristiyanlar Aziz Barnabas İncilini Neden Kabul Etmezler? konusuna benzer konular;

Doğu Ortodoks patrikhanesi neden Türk Ortodoks Patrikhanesini kabul etmiyor? Arkadaşlar bu açıkça ayrımcılık yapmak değil midir? İnternette araştırmalarım neticesinde bu sonuca ulaştım. Rus, Rum ve diğer Ortodoks patriklikleri Doğu Kiliselerinde kabul görürken bizim Türk Ortodoks Patrikhanesi kabul edilmiyor? Bunun nedeni nedir? Bilen bir arkadaşımız açıklarsa sevinirim.

Barnabas İncili Öncelikle şunu belirteyim yanlış bölüme yazdığım için kusura bakmayın.Bilmiyordum çünkü. Barnabas ın Hz. İsa nın havarilerinden olduğu kesin.Yalnız onun incilinden bahsediliyor ve yayınlanıyor.Hatta orjinalinin gizlenmes için vatikanın gayret gösterdiğinden de basediyolar.Bu incil inzik toplantılarınada katılmış, Matta,Markos,Luka ve Yuhanna'nın incilleri kabul örmüş o görmemiş.Yani Hz Muhammet sav. Öncesinde onun geleceğinden bahseden bir incil. Bu konuda açıklamanız nedir. Yönetim Notu: Öncelikle Barnabas'ın Hz. İsa'nın havarilerinden olduğu kesin ifadeniz yanlıştır. Tam tersi yönde Barnabas İncili adı altında sunulan kitabın yazarının ve bunu Türkiye'de medyaya servis edenlerin birer yalancı olduğu kesindir. İnsanlar...

Yahudiler Neden Kabul Etmiyor? Yahudiler neden Yehşuah'yı Mesih olarak kabul etmiyorlar bu kadar peygamberliğe rağmen? Ve de bekledikleri tam olarak nedir?

Hristiyanların Barnabas İncili'ne yaklaşımı HIRİSTİYANLARIN BARNABAS İNCİLİNE YAKLAŞIMI <o:p></o:p> <o:p> </o:p> Hıristiyanlar bu İncili kabul etmezler; çünkü bu kitap her şeyden önce tarihsel olarak gerçek ve güvenilir bir İncil olma şartlarını yerine getirememektedir. Barnabas İncilinin en eski el yazması ortaçağ döneminden kalmıştır. Bu İncilin Mesih ya da havariler dönemine ait bir el yazması olmadığı gibi, İslam öncesi döneme ait bir el yazması bile bulunamamaktadır. Apokrif (sahte) yazılarla ilgili bir 6. yüzyıl belgesinde Barnabas İncili adında bir kitaptan bahsedildiği doğrudur; ancak bu 6. yüzyıla ait Barnabas İncili ile şu anda İslam alemi tarafından gerçek kabul edilen Barnabas İncilinin aynı içeriğe sahip olduğunu kanıtlamak imkansızdır. Dahası, İslam aleminin...

Bazı Hıristiyanlar Neden Müslümanların Buraya Üye Olmasını İstemiyor? Çok merak ettiğim bir soru. Sanki o insanlar müslümanların hepsinin aynı zihniyette olduğunu düşünüyor. Gerçek bu ki öyle. Evet şimdi bu soruyu cevaplamanız dileyiyle. Sevgiler...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Barnabas İncili : 2- Hıristiyanlar Aziz Barnabas İncilini Neden Kabul Etmezler? - Sayfa 2

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler