| zph |
|
star gazetesinin ayıbına şiddetle kınıyorum resmen rezalet, sonuçta kişi bilmediğinin düşmanı olur ya işte öyle bir durum. bu arada jesus2000 arkadaşım lütfen benim peygamberime hakaret etme, onların yaptığı hataya düşersen senin onlardan ne farkın kalır, aişe konusu tartışmalıdır ve pedofili yakıştırmanı hiç tasvip etmiyorum, farkını koru ki üstün olabil |
|
Alıntı:
|
|
Çocuklarımızı rahat bırakın SELİM A. 20 yıllık bir eğitimci. Yeni yılın ilk gecesi alkollü biçimde eve dönüp, koltuğa yığılan oğlunu yatak odasına taşırken, kimliğini düşürür. Nüfus cüzdanının çok yeni olması dikkatini çeker. Din bölümünde ‘Hristiyan’’ yazıldığını okur. O anda hissettiklerini bana şöyle açıkladı: ‘Uzun süre şok yaşadım. Gözlerim karardı. Hastanede kendime geldiğimde doktorlar büyük bir tehlike atlattığımı söylediler. 20 yılını eğiteme adayan biri olarak, çocuğumun bu noktaya doğru nasıl sürüklendiğini sorguluyorum. Sizinle paylaştığım bilgilerden anlaşılacağı gibi Ege’de binlerce genç Hristiyanlığın pençesinde. İşin acı tarafı, yayılmanın asıl amacı sadece Hristiyanlaştırma değil, Ege’nin geleceğine ilişkin gizli bir proje olduğu sonucuna vardım.’’ Bugünkü starEGE’nin manşetinde bölgemizi Hristiyanlaştırma projesinin nasıl uygulandığını okuyacaksınız. Olay sandığımızdan çok daha büyük. Hristiyanlığı seçen gençler, çok kısa sürede birer misyoner gibi çalışmaya, gruplar kurmaya otellerde 60-70 kişilik gruplar halinde ayinlere düzenlemeye, toplantılar yapmaya başlıyorlar. Güzel kızlar, yakışıklı erkeklere, kariyer sahibi din değiştirmiş üniversite hocaları da katılarak süreci hızlandırıyorlar. Protestan kilisenin internet sitesini tıklamakla başlayan süreç, müthiş bir hızla gençlerin sahip olduğu bütün dini değerleri vakumluyor. Çocuklarımızı kuşatma altına alan sanal tuzaklara şimdi misyonerler de katıldı. Okurlarımızdan istediğimiz bu konuda ellerindeki bilgi ve belgeleri bizimle paylaşsınlar. Bu sinsi kuşatmayı yarmak ve teşhir etmek istiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz. Tıpkı Selim öğretmen ve Ş.T gibi. 03.01.2007 |